| SebyRSM a întrebat:

Acum un an si jumatate am cunoscut o fata, de care am inceput sa ma atasez si chiar sa imi placa.
Pana acum am incercat sa aflu daca ma place, dar in ultimele doua saptamani am incercat sa ma apropii de ea(sa vorbim mai des, sa o fac sa rada, etc.). Azi dupa ce s-au terminat orele la scoala, inainte sa iesim din clasa am intrebat-o daca ma place dar ea a zis nu si a plecat cu capul in jos. Nu stiu ce sa mai fac, nu vreau sa renunt la ea(pentru ca ea e diferita).
Vreau sa stiu daca as putea sa mai am o sansa cu ea, ce as putea sa fac? Sau macar ce sa fac sa nu ma mai simt asa de naspa? Putem vorbi si in privat, pentru mine Instagram ar fi perfect ( seby.rsm ).
Am mai pus intrebarea asta o data, dar acum vreau sa fie putin mai complexa.

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci, ai facut ce trebuia. Acum ma gandesc ca stie ca o placi? Crede-ma, chiar daca o crezi speciala, daca stai dupa o fata atat, care nici nu te place, risti sa treaca adevarata iubire pe langa tine. Nu face asta. I-ai spus ce aveai de spus. Acum continua sa faci ce faceai si inainte, serios. Daca chiar o sa fie ceva... ea o sa vina la tine.

Nu te-am prea ajutat, dar asa e cel mai bine. Multa bafta ^_^

| SebyRSM explică (pentru DoarBogdan):

Da, stie ca o plac.

| DoarBogdan a răspuns (pentru DoarBogdan):

Mersi de funda si bafta.

4 răspunsuri:
| MihaiAlex2345 a răspuns:

Daca tu o iubesti nu trebuie sa renunti, poate ea o spus nu pentru ca na o sa fiti impreuna dar daca va despartiti nu o sa mai fiti prieteni ca asa se intampla de obicei si ea se teme de asta, ii poti face cadou un buchet de flori si sa-i mai spui odata ca o iubesti. Bafta

| Sasuke984 a răspuns:

Ii iei un buchet de trandafiri, o cutie de ciocolata si ii spui ca iti pare rau