@anonimus stii tocmai replicile astea de agatat de tot r**atu luate de pe net nu le suport....si nu cred ca l'ar putea agata cu asa o replica....scuza'ma @anonimus nu am zis'o in semn rau ....cum a zis @andym mai bine ii ceri numarul de telefon....gasesti tu un pretext.....il intrebi daca nu te poate ajuta cu ceva si ca o sa incerci sa il contactezi mai tarziu si cere'i numarul....si mai tarziu il suni si il chemi la o plimbare sau un suc
nu nu, sa nu fie desfiintate ca eu cum il mai vad pe baiatul asta daca nu mai sunt staii de tranvai? mmm da i-as cere id-ul dar in cam... fara curaj
Scuza-ma ca-ti zic dar esti... de fapt nu zic, ca nu vreau sa-mi iau warn/ban pe TPU.
Unde mama dracu` se duce lumea asta?
Se duce de rapa, se duce la draq si o sa devenim o tara de tot rahatu`.
Tu ii ceri baiatului ID-ul de mess?
Cere-i draq telefonul`, nu ID-ul.
Cei care agata pe mess sunt cei mai mari ratati.
Si parca vad.
"Imi poti da si mie ID-ul tau de mess?
Da draguta, este gaby_sukaru_no1_smeker_4ever, te astept sa vorbim pe mess"
Patetic
Ii spui si tu:
---Crezi in dragoste la prima vedere sau mai e nevoie sa trec odata?
si fi sigura ca va fi bine...
iar la plecare ii spui
---Nu ai uitat ceva?
Iar el o sa zica,, ce"? sau,, ce anume?"
iar tu sa zici,, Pe mine".
Asta este o dicutie de,, agatat"...
Andym nu vorbesc cu cocalari bine ca sa nu mai primesc rapunsuri de genul asta ii fac o descriere : mai inalt decat mine, par lungut saten cu roscat tenisi...ma rog imbracamintea nu conteaza...si nu asculta manele ca am vazut eu pe rucsacul lui ce trupe asculta si garantat nu-i cocalar asa cum ziceai tu, ca nu ma uit dupa acesti baietasi care asculta maele pe telefon pe strada, in fine. aaa... si am zis la general id-ul...adica ma refeream cum sa intru in vorba cu el... whatever
Anonimus---------prietenii_ma_stiu...si_ii_stiu_si_eu_pe_ei... imi place cum gandesti
Sara mesi de corectore
evilspoon Whatever tastele m si n sunt alaturate, asta nu inseamna ca nu stiu limba romana, t-as spune ce rezultate am dar asta ar insemna sa ma laud ( lauda de sine nu miroase bine) desteptul cedeaza primul asa ca discursul meu se incheie aici