Daca e in limba dupa fraierul ala si tu stai dupa ea dar nu obtii nici un rezultat te poate lua de imbecil pe tine si asta nu cred ca ti-ar place sa-i mirosi curul tot timpul. Cauta altele lasa pe scufita rosie impace.
---> Asta e un pas foarte mare! Sa nu o dai in bara maine!
---> Trebuie maine la ''intalnire'' sa fi foarte gentelmen si sa-i faci multe complimente de genu : ''Estii mai frumoasa decat luna de pe cer, iar asta nu le spun multor fete''
---> Trebuie sa-i cumperi un buchet cu trandafiri rosii (fetelor le plac tradafirii )
---> Sper ca te-am ajutat si tine mine : ''Impresioneaz`o si arat`i cine esti tu cu adevarat!''
---> Bafta!
uite. depinde ce gen de persoana este ea. de exemplu la mine chestiile de tip " Estii mai frumoasa decat luna de pe cer, iar asta nu le spun multor fete'' sau partea cu buchetul chiar nu merge. Daca esti genul mai romantic incearca un trandafir nu este neaparata nevoie sa fie rosu whatever. mergeti la cafea si intreab`o cum merge cu actualul si daca ei chiar ii convine situatia fa`o sa inteleaga ca tu o placi. vezi si tu. ori fi direct, ori foloseste niste gesturi subtile :]
Cam asta e problema ca nu stiu / nu ma simt in stare fata de ea sa ii arat ca o plac... cum as putea face asta?