anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acuma ca este vara trebuie neaparat sa mai slabesc. Am aproape 14 ani 1.60 si 57 de kg. ce imi recomandati sa fac ca sa slabesc?

5 răspunsuri:
| alinus10 a răspuns:

Poti sa ti Dieta Daneza, de 13 zile si slabesti 7 kg. A tinut-o sora mea si chiar a avut rezultate. Daca nu vei tine toata diete(13 zile) te vei ingrasa la loc, poate si mai mult. Succes!
Ziua 1:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar
Pranz: 2 oua fierte tare + 400 gr de spanac + 1 rosie
Seara: 200 gr friptura vita + salata verde + ulei, lamaie (friptura)

Ziua 2:
Pranz: 250 gr sunca + 1 iaurt natural

Ziua 3:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita
Pranz: 2 oua fierte tare + 1 felie de sunca + salata verde
Seara: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct

Ziua 4:
Pranz: 200 ml zeama de fructe + 1 iaurt
Seara: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 gr fructe

Ziua 5:
Dimineata: 1 morcov mare ras + lamaie
Pranz: 200 gr peste cod fiert + lamaie
Seara: 200 gr friptura vita + unt + telina rasa

Ziua 6:
Pranz: 2 oua tari + morcov ras
Seara: 1/2 pui + salata verde cu ulei; lamaie

Ziua 7:
Dimineata: ceai gol
Pranz: apa chioara
Seara: 200 g cotlet de miel + mar

Ziua 8:
Pranz: 2 oua fierte tare + 400 gr de spanac + 1 rosie

Ziua 9:
Pranz: 250 gr sunca + 1 iaurt natural

Ziua 10:
Pranz: 2 oua fierte tare + 1 felie de sunca + salata verde
Seara: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct

Ziua 11:
Pranz: 200 ml zeama de fructe + 1 iaurt
Seara: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 gr fructe

Ziua 12:
Dimineata: 1 morcov mare ras + lamaie
Pranz: 200 gr peste cod fiert + lamaie
Seara: 200 gr friptura vita + unt + telina rasa

Ziua 13:
Pranz: 2 oua tari + morcov ras
Seara: 1/2 pui + salata verde cu ulei; lamaie

| TheBestLife a răspuns:

Renunta la apa gazata la produse de patiserie si la mincare prajita si fastfood-uri si fa miscare pentru ca e vara.Nu sta in fata calculatorului ca acum. Succes! Eu am slabit de la 67 kg la 63 kg arat mai bine!

| 女明DongRi a răspuns:

Pai ce sa zic, nu-ti recomand sa tii vreo dieta f drastica, in primul rand daca e prea grea, poti sa te imbolnavesti, mai tarziu sa ai ameteli, deficit de atentie, memorie proasta, etc. cunosc o persoana care dupa o dieta de 2 saptamani, a patit asa. Ia-o incet cu fructele si legumele proaspete, f multa apa plata si apa cu lamaie, fara zahar sau indulcitori; poti consuma si carne darsa fie piep de pui fara grasimi si de curcan, acestea fierte sau la gratar; fara paine.
Fa miscare dimineata in casa, aerobic, dans, cauta vodeo`uri pe net cu exercitii fizice de facut acasa, iar seara mergi afara cu prietenii in parcuri si practicati un sport, alergati, mergeti cu rolele/bicicleta.
Crede-ma asta e singura calae de a slabi sanatos, chiar daca dureaza mai mult, sau nu chiar daca te tii de el totusi, adica fara dulciuri, sucuri, fast-food`uri etc.
Eu am tinut acest "regim" timp de o saptamana si am slabit 4-5 kg. Baftahappy

| 女明DongRi a răspuns:

App am uitat sa-ti zic, daca vrei sa slabesti mai multe kg, nu tine aceasta dieta, mai mult de o saptamana, maxim una jum. o poti tine o saptamana, slabesti cateva kg si o incepi dupa o saptamana- 2, in care ai mancat normal, dar tot sa ai grija la ce mananci, ca se poate depune iar si ai tinut dieta degeaba.happy

| gaby99_3626 a răspuns:

Pai incearca sa bei cam 4-5 lintri de apa pe zi, sa nu mananci dupa ora 19, dar sa respecti toate cele 3 mese, sa nu mananci mancare cu multe grasimi, fastfood, produse de patiserie etc. O alta metoda de care am auzit si cred ca e interesanta: sa te infoliezi in folie de aia transparenta care de obicei se pune pe mancare in locurile unde ai vrea sa slabesti, dupa ce te infoliezi in aceea folie transparenta si putin elastica ca sa zic asa, incepi sa sari coarda sau sa alergi. Si transpiri, iar atunci slabesti. Succes! De aceste metode am auzit si eu, nu le-am incercat pe pielea mea dar altii au facut-o.