| pysyuctzza a întrebat:

Acusi trebuie sa ma duc la concert Tokio HOTel :X si nu stiu cum sa ma imbrac, im dati un sfat plss?

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu conteaza cum te imbraci. Conteaza sa te simti bine. Imbraca-te cu ceva care sa fie lejer.

| Silvia a răspuns:

Ca un rocker?hee hee

| LoveForShania a răspuns:

Pai in stilul lor...adica:: blugi. cat de cat stramti., o bluza cu tokio hotel sau o bluza neagra mai larguta.skeitzi,sau shoezi.sau botine, ce gasesti mai atractiv.cum a spus si fata de dinainte. un fular din ala...si freza cat mai. ca ei! Si machiata---nu neaparat unghii negre, doar daca vrei.asa i-ai putea impresiona!

| arysa a răspuns:

Pai daca ai un tricou cu Tokio hotel(daca nu ai fa-ti rost de unul), blugi, bratari din alea cu tinte, skeitzi. Distractie placuta.

| deejayra a răspuns:

Am si eu o intrebare
... ce inseamna skeitzi si shoezi

| albastrel a răspuns:

Cum te simti tu cel mai binewinking

| Andra_5221 a răspuns:

In stilul lor...happyhappy. Aa...si cu unghiile negrewinkingtonguetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum Drq sa mergi la concert ca aia abia au auzit de romania bine poate esti prin vreo tara straina in fn ca o esharfa de bumbac ca carouri, jeanshi negrii/albastrii, triicou/hanorac negru, par tapat...macheata ca negru si niste sheturi ceva

| Roxana_8804 a răspuns:

Imbraca-te cum vrei tu... fa-te remarcata... poate te ia Bill cu el pe scena si poate imi faci rost de autografele baietilor