Ar fii bine sa aveti si un motiv, stiti...pun pariu ca dintre toti care vor raspunde la aceasta intrebare ( fara sens) imi mult de jumatate vor avea o reactie negativa. Vad ca deja au inceput... parerea mea e ca voi va pierdeti timpul cu intrebari stupide, in timp ce ei chiar fac ceva, chiar daca pe voi va doare in 14. Ar fii bine sa nu-i mai judecati doar pentru ca asa fac restul de frustrati gelosi fara viitor.
Eu zic asa,bravo lor,stiu sa profite de prostia adolescentei.
Si pentru ca nu pot sa ma leg de efect(indobitocirea maselor),pentru ca as fi linşat pe strada, ma leg de cauza: publicitatea agresiva a unor vedete care nu au acea valoare, care de fapt merg la wc ca oricine altcineva, si care nu transmit prin existenta lor decat ca oricat de prost esti, poti sa fii un super star.
Adam Lambert. Chiar daca este pe invers asta nu inseamna ca nu se descurca in ceea ce face. Eu cred ca face atmosfera si canta bine si cel mai important depune suflet deci...lasati gloantele in pace caci nu aveti nici un drept sa-i urati pe cei care nici nu ii cunoasteti, inapţilor.
)))) Ideeeem!
Vai,am uitat sa spun de ce...
spune tu
Ca sunt 2 gay imputiti.
Mi-e milă de tine, zău.
Citeste mai jos si poate nu iti va mai fi.Nu eu am spus ca-s gay imputiti, eu consider ca am dat o justificare clara, subiectiva.
Vorbeste frumos cu fata nesimtitule
Nu este vorba de esenţa răspunsului ci de cum l-ai redactat.
Nu inteleg, scuze.te referi la faptul ca am instigat la violenta?
Amandoi,cu cate un glont(e) in cap
Glonte este in dex. Si a fost o metafora pe care un cretin ca Adry05 a luat-o in serios.M-am referit la faptul ca daca maine ar disparea de pe scena nu m-ar afecta deloc.
Metaforă o.o
Bine,recunos,e cam trasa de par asta cu metafora.Dar vreau sa zic doar ca nu le vreau raul.
Nu sunt fana nimănui dar m-am săturat ca peste tot pe unde dau sa văd,, JB -cocălar, gay, fetiţă şi altele
Da.
1. sunt fata
2. nu sunt pe invers
3. nu ma fac de ras pe scena ca el
Conclusion: sunt mult mai breaza.
Conclusion2: numai fi atat de disperata de un nimic care nici macar nu stie de existenta ta, si ii este indiferent daca maine mori sau nu. Degeaba il aperi .
Chiar nu cred asta. din ce stiu eu, bieber are pe una, de celalalt nu am auzit niciodata.
Daca tot esti interesat sa-mi vorbesti, dai atentie numelui. Sunt fata "inteligentule" Si vorbesc cum vreau oricui, nu-mi poti ordona tu mie nimic. Asa ca vezi-ti de treaba ta, asculta-ti muzica, si sa ai o zi frumoasa in continuare.
Scuze,nu mi-am dat seama ca adriocinci e nume de fata.Dar site-ul are reguli.Nu vreau sa ma cert cu tine, scuze, am fost prea dur.Noapte buna si tie.
Ştiu dar aşa zic toţi.
Scuze
Ala este "0" nu o.
Adam...are ochi albastri, si e brunet
si arata bine.
Doamne, mi-am promis mie insami ca nu voi deveni vreodata superficiala, dar n-am ce-i face...e placerea mea vinovata
Ce daca e gay? asa s-a nascut, ma-sa l-a facut asa, nu-i el de vina
Ma mir ca Justin Bieber nu a fost inca impuscat de vreun lunetist
Sincer imi plac aman2 ma refer la felul cum canta, desi imi place mai mult adam lambert, si cu toate reactiile negative care au fost pana acum sunteti putin cam cretini, adica de ce sa judecati un om dupa aparente?(gelozia asta |-8 ). ok justin bieber nu-i nici gay nici fata nici nimic. e un baiat care are talent si canta, adam lambert e gay. (a spus-o chiar el) dar frate fiecare cu ce ii place nu? toti veniti cu critici dar mai intai uitati-va la voi si cand nu o sa aveti nici un defect atunci comentati