Buna! Sincer amandoi sunt ok. Adam Lambert este original, la fel si Lady Gaga.Nu pot alege unul dintre ei. Sper ca te-am ajutat!
ADAM LAMBERT!
e cel mai tare!
am poza cu el la avatar, al dekstop, toata camera mea e plina de postere cu el
Lady Gaga. De ce? pentru ca e foarte originala, are o voce de milioane, are stilul ei unic in toate privintele, milioane de fani in toata lumea, cantece in toate topurile si are o viata minunata cu un prieten care o iubeste
Imi place la nebunie cum canta si cum arata... are niste ochii frumosi. mi-a cazut fata cand am auzit ca a gay dar pana la urma e viata lui. noua ne place un artist dupa cum canta. de exempli Michael Jackson vi se parea ca avea o frumusete aparte? mie sincer nu dar imi placea si imi place cum canta.
Lady Gaga...Ma intreb oare stie cineva cine e cu adevarat Lady Gaga? Nici macar ea nu stie cine e.Controversa e al doilea nume al ei.Mereu socheaza prin vestimetatie si declaratii socantehee hee
Muzica ei in schimb, jos palariabig grin
Se pricepe sa combine perfect in videoclipurile ei partea vizuala cu cea artistica.
Deci amandoi; x
Sincer, fără nicio ruşine, recunosc că nu am habar cine este acest individ *Adam Lambert*. În concluzie o aleg pe Lady Gaga
O aleg pe Lady Gaga.
Si cine e acest Adam Lambert? Crede-ma, nu-i suport muzica!
VulpeaDinUmbra întreabă: