| Mandy a întrebat:

Adolescenta e minunata :X
Nu vreau sa mai cresc. Ce nebunii ati facut in adolescenta? cea mai tare primeste funda...

5 răspunsuri:
| RoxAnana a răspuns:

De toatebig grin

| carminaburana43 a răspuns:

Mie adolescenta nu din cauza nebuniilor a fost cumplit de frumoasa ci pentru ca inca aveam viitorul in fata credeam ca totul e posibil, nu aveam atitea probleme si raspunderi intr-un cuvint din cauza lipsei de griji si responsabilitati era ceva ce mi-as dori inapoi dar nu se mai poate.

| nobody_9468 a răspuns:

Iti impartasesc aceleasi sentimente.Chiar daca unii de abia astepata sa creasca, eu imi ador varsta, cu toate ca exista si partea cu scoala, care insa a inceput sa devina usor placutahee hee.
Din cate ma stiu, am facut multe nebunii, dar nu prea imi vin in minte.Imi amintesc ca m-a alergat trenul vara asta, dar de fapt o lua pe cealalalta parte a sinelor, o data s-a urcat un coloeg de-al meu pe bloc si m-a vazut politia cand ii faceam poze, dupa car eeu am fugit si apoi cand m-a strigat m-am intors inapoi, am fost cu 2 preteni dintr-un parc in altul care sunt la distanta de o ora, beand bere si mancand snacks'uri si seminte, m-a corupt unul si m-am drogat.Nu stiu, uneori imi ador viata care o am.

Bafta.

| alin a răspuns:

Mi-am trait viata la mazim...am facut de toate pot sa zic mai putin partea cu drogatul fiindca n-am tendinte sa incerc asa ceva, dar mai bine iti traiesti viata la maxim si la batranete sa nu regreti nimic din ce ai facut.

| bublegum a răspuns:

Doamne. pai noi de pe aici (asa mai copilarosi de felul nostru) ne adunam intr-un bloc(saptamanal) si jucam tupu in bloc, avand in vedere faptul ca intr-un bloc la noi sunt 120 de garsoniere blocu ii mare. noi stingeam becurile siu ne ascundeam pe hol. intr-o zi prietenamea avea un pistol cu apa si ea numara, cand o trebuit sa ne caute o luat pistoluyl si tot stropea sa ne auda. si ''din greseala'' o udat-o pe una din babele blocului si proasta aia o aruncat cu apa clocotita dupa noi
sau anul asta in vara am plecat pe 2 zile la strand la acas(satu mare) noi cu laptopu' dupa noi si cu boxele am dat un chef sambata seara vai de capu meu majoritatea eram beti, si ne aruncam, in piscina, totul era ok can vn patronul si ne da afara din strand pe la 3 noaptea noi ne-am luat in gura cu ei, dar degeaba si sambata seara am dormit in poarta de fotbal rolling on the floor pentru ca orasu era la vreo 300 km, o fo beton
am mai facut eu multe... poatew povestem o data despre anii cei frumasi pe care cu siguranta nu ii vom uita