Nu ar trebui sa fie considerati asa, mai bine sa porti aparat dentar cand esti adolescent decat mai tarziu. La fel si cu ochelarii mai bine ii porti acum decat mai tarziu. Nu trebuie sa luati in seama spusele celorlalti; este foarte bine sa va ingrijiti din timp pentru ca mai tarziu sa aratati asa cum va doriti.
Eu una nu ii consider tocilari dar unii dintre ei nu sunt urati.
Unii sunt urati chiar daca nu poarta ochelari sau aparat dentar altii sunt chiar mai frumosi cu ochelari
Deoarece toata lumea a zis asta, si acum toata lumea asculta pe ''toata lumea'', daca cineva va incepe sa zica ca ei nu sunt asa, toti vor zice ca ei nu sunt asa, dar din pacate sunt foarte multi oameni rai pe planeta asta, ca sa ii poti face sa inteleaga.Si oricum ei vor purta aparat dentar doar pentru un timp, deoarece atuncea cand vor fi mai mari ii va uimi pe toti cat de bine arata si cat de inteligenti vor fii.
Pentru ca nu saruta bine dar cand vor scapa de el vor avea dinti mai frrumosi decat aceia care nu au purtat in viata lor
Nu neaparat. Depinde de atitudinea ta! Am un coleg care e cel mai "cool" tip si are aparat dentar. Nimeni nu il considera urat sau tocilar. Si eu ma miram cand am vazut ca are, dar daca el a fost a fost mereu un tip care iese in evidenta nimeni nu l-ar putea considera acum altfel
La inceput sunt considerati ciudati pentru ca au "fiare" prin gura, dar dupa ce il dau jos.....multi ar vrea sa fie ca ei (cu dintii drepti si albi )
Aparatul dentar poate fii si un accesoriu ajut oameni cu chestii din astea fac tot ce e urat sa fie frumos eu zic ca nu e neaparat nu sunt urati