| Carlaaa a întrebat:

Ahh. doamne...
Stiu ca pana acum eu am ajutat pe altii cu ce am putut si...acum am nevoie de ajutor
In fine, pe 13. 04. 2009 am cunoscut un tip. Era cel mai bun prieten al unui tip care era gagiku celei mai bune prietene...
Intr-un final am ajuns sa fim impreuna. dupa 1 zi nu am mai auzit absolut nimic de el.
pe 15 iunie, m-am intalnit cu el in 783, ne priveam pe furis. dupa ce a coborat mi-a trimis mesaj cu,, buna! >:" ", eu l-am intrebat de ce ma baga in seama dupa atata timp.
Am continuat sa vorbim si. deh. l-am iertat
M-a ranit a2a oara.
Si desi suntem de 4 zile impreuna, s-au adunat atatea : familie, prieteni, el... si am inceput sa plang haotic. si sincer. nu stiu ce sa fac...

Răspuns Câştigător
| Tigro a răspuns:

Pff.suna cam ciudat. straight face
Ceva nu e inregula cu baiatu asta.
Sfatul meu este sa te intalnesti cat mai repede cu el si sa vorbiti deschis fata in fata despre lucrurile ce s-au intamplat.:]

2 răspunsuri:
| Carlaaa explică:

M-a ranit prin faptul ca trebuia sa ne vedem ieri, si mi-a spus ca se duce cu tatal lui la Ploiesti...
Azi la fel. trebuia sa ne vedem dar are telefonul inchis, si m-a sunat prietenul lui si mi-a zis ca el e afara si ca sa vin la el prin zona sa ii fac o surpriza...
M-am gandit imediat ca mai bine nu ma duc ca poate e o capcana ca eu sa ma fac de ras vazandu-l cu alta.
Si acum are telefonul inchis si nu stiu ce sa fac. sad

| bluepuff a răspuns:

Lasa-l in pace! E cumva ultimu baiat de pe pamant si nu imi dau seama? nu-l mai baga in seama, orice ar zice ignoar`l!
Nu vezi ca isi bate joc de tine? e chiar atat de greu sa-ti dai seama? daca ar fi tinut sau cel putin iar fi pasat un pic nu ar fi facut nimic de toate astea dar pe el il doare drept in cot, nici acolo. Gaseste alt baiat care sa te placa, care stie sa te respecte, aprecieze si nu in ultimu rand care stie sa tina la tine.
Acum treaba ta, daca tie iti place asa continua sa stai dupa elwinking. Bafta.