| NUUSTIU a întrebat:

Ai fi capabil/a sa fi fericit/a prin nefericirea altora? Argumentati raspunsul.

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Distrugând o altă fericire, nu.
Îmi place să mă respect, nu să-mi bat joc.
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Am si eu egoism in mine cat incape, dar nu stiu de ce naibii inca ma mai sensibilizeaza subiectul nefericirea vecinului.Imi strica dispozitia sa stiu ca cel de langa mine e nefericit si atunci incerc sa il ajut.In general mai rau facoh go onUnii oameni(printre care si subsemnata)cand e nefericita nu are nevoie de priviri cu subainteles si de oameni multi care sa ii intinda batista. Tu te impiedici tu te ridici.Sa calci peste cadavre pentru a ajunge sus nu e bine pentru ca vei fi bantuit mereu de fantoma lorwinking

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Asta e o întrebare cam complicată. Desigur probabil te aştepţi să spunem că nu, nu aş putea să mă bucur dacă persoana de lângă mine e nefericită. Dar toţi ştim că nu e aşa, trăim într-o lume egoistă, suntem ogoişti, cu limite, nu exagerăm. De exemplu la un concurs eşti prieten foarte bun cu adversarul şi tu câştigi, el pierde. Nu te-ai bucura? Baftă!

| Floreenofficial a răspuns:

Nu.de ce sa ma bucur de raul altuia?straight face
nici vorba.never! [-x

| Flav a răspuns:

Depinde de situatie. Sa vezi moralistii si bunii samariteni ce-o sa raspunda, o sa primesti raspunsuri de-o sa spui ca lumea e chiar buna, painea lui D-zeu.

| freehugs a răspuns:

Clar nu.pentru ca nici mie nu mi-ar place ca cineva sa rada de necazul meu, oricat de grav ar fi.

| Andra_5221 a răspuns:

Nu, insa oricum asta se va intampla cu sau fara voia mea. Aminteste-ti, pentru ca tu sa castigi, cineva trebuie sa piarda, pentru ca tu sa fi fericit, cineva trebuie sa fie nefericit, pentru ca tu sa fi bogat cineva trebuie sa fie sarac. Face parte din firea vietii.

| Angel1995 a răspuns:

Niciodata.

Nici mie nu mi-ar place sa se bucure cineva de nefericirea meahappy.

Take care^_^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de situatie. Daca sunt intr-o competitie e normal sa ma bucur.Altfel, nu m-as bucura niciodata prin nefericirea altuia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De data asta trebuie sa fiu previzibila, n-am de ales pentru ca e adevarat.Nu as putea sa zambesc, sa fiu fericita, satisfacuta daca cel de langa mine sau oricine ar fi ar suferi din cauza mea sau a faptelor mele. Poate ar fi o satisfactie de multumire pe moment daca aceea ar fi o persoana care mi-a facut rau la randul ei intentionat. Dar cu siguranta nu mi-as permite sa ma bucur de necazul altuia. Daca as face-o macar pentru o secunda as regreta mult timp si as incerca sa ma revansez cumva, de exemplu ajutand persoana respectiva.