| Printesa10TM a întrebat:

Ai fost vreodata indragostit? Oribil, nu? Te face atat de vulnerabil. Iti deschide mintea, inima, iar asta inseamna ca cineva poate patrunde si le distruge. Poti spune ca ai fost vreodata atat de indragostit incat ai fi facut orice?

Răspuns Câştigător
| Deaad a răspuns:

Iti inchide mintea, nu ti-o deschide.
Poti ajunge la un stadiu in care te umilesti pe tine insuti si iti dedici tot timpul de gandire si de concentrare persoanei respective.
Te transformi intr-o leguma, practic.

Stiu prieteni si ma stiu pe mine, de altfel.

Simteam ca puteam si sa mor pentru ea daca era nevoie.Eram dependent.Ca un drog, nu-ti mai trebuie mancare sau somn.Nu te mai preocupa activitati obisnuite pe care le faceai si esti imun la orice se intampla in preajma ta(cel putin asta e unul dintre beneficii).

M-a lasat cu semne care se pierd greu, dar se vor pierde, si cu o enorma experienta de viata.

Problema majoritatii in legatura cu chesia asta este ca nu gandesc rational.
Se lasa condusi de impulsuri de moment si de instinct.
Suntem fiinte rationale si trebuie sa gandim. Datorita faptului ca avem constiinta, trebuie sa avem grija de sanatatea mentala. Dupa asta urmeaza depresie mai lunga sau mai scurta.
Putem sa prevenim depresia in lumea asta daca gandim rational.

10 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Aia nu e iubire. Se numeste prostie.

| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, este minunat sa fii indragostit, s aiubesti, sa simti ca zbori si ca toata lumea iti zambeste si vede cat esti de fericit!
Vulnerabil, nu vad de ce ai fii, pentru ca nu iti blochezi creierul, ala inca functioneaza indepent de starile tale emotionale, iar daca esti o persoana cerebrala, nu te lasi influentata de sentimente sau emotii.

| T0T a răspuns:

Nu chiar. Dragostea fără rațiune este putredă prostie.

| Sociopat a răspuns:

Da. Mi-am pus prietena pe primul loc si am fost cat de bun am putut.
M-a parasit pentru ca nu ma mai iubea, cu alte cuvinte s-a plictisit.
Tarfe ordinare.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Sociopat):

E totusi bine, ti-ai invatat lectia laughing.

| UnBroken2016 a răspuns:

Nu si nu am sa fac vreodata orice.

| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 a răspuns:

Nu orice, pentru că dacă ar fi ceva rău, dragostea nu ar mai fii prezentă.

| ABCD122 a răspuns:

Nu, nu am fost niciodată atat de îndrăgostită.

| Metalheadforever666 a răspuns:

Cel mai nasol lucru este ca te simti inlantuit, fara scapare.Incerci sa uiti de persoana respectiva, incerci sa o eviti dar pana la urma emotiile sunt asa puternice incat pun stapanire pe ratiune si atunci ignori toate relele si defectele persoanei de care esti indragostit, atunci nu te mai intereseaza nici propria persoana, te gandesti numai la persoana respectiva.

| Nomoreregretstb a răspuns:

Da,oribil lucru sa te indragostesti apoi totul sa se naruie