Ai plecat in strainatate?
Da...
Daca da unde?
Italia...
De ce?
Ma-m distrat la mare,
la un parc de distracti etc...
Dar nu e asa frumos acolo,
Adica vreau sa zic ca nu sunt atat de prietenosi...
Italieni cu Romani...
Ei ne considera romi
Dar SUNTEM ROMANI!
Da...Grecia...a fost frumos, m-am distrat, la mare, la soare, plimbari, dar sincer mi-a placut mai mult la noi la mare era mai animata statiunea, in Grecia nu prea in schimb in strainatate a fost mai curat
Am fost in Italia, si mi-a placut pentru ca sunt foarte multe magazine si privelisti superbe. Am stat la San Remo.
Am fost 6 luni in Egipt, am vizitat cam tot ce era de vizitat, Alexandria, Hurghada, Giza, Cairo normal.Am fost la ogramada de parcuri de distractie.
Si in Grecia 1 saptamana.
DA. De 2 ani sunt in Grecia la parinti.La inceput a fost cam greu, nu stiam limba, grecii mi se pareau niste b.angiif inchisi in ei... iar fetele aveau niste impresii pe ele, dar niste urate! Oricum parerea asta o am si acum, Dar m am acomodat aici ...si sincer nu cred ca as mai putea locui in romania.Imi place aici pentru ca m am obisnuit cu stilul asta de viata si pentru ca iubitul meu e aici. Oricum grecia este o tara superba
Am fost in londra, strasbourg, bruxelles si toate mi-au placut! in londra m-as muta oricand, e un oras atata de plin de viata si de cultural, istoric... e perfect! si celelalte doua au fost super!
Da, am fost plecata in Italia in vacanta de vara! Intradevar mi-a placut deoarece am vazut lucruri noi, m-am distrat si totul a fost super ok! Dar pentru nimic in lume nu as renunta la Romania
Am fost in Paris, unde am vorbit in engleza cu niste tailandezi foarte draguti, am fost in Viena intr-un parc de distractie unde am jucat fotbal cu niste iralndezi, si am stat o saptamana in Londra, la o famile de spanioli. Ador diversitatea si plec la studii in Essex, langa Colchester, la o ora de Londra!
In vara plec la rude in Germania unde ma voi distra pe cinste.