| Victoria a întrebat:

Ai puterea necesara de a lupta pentru a-ti transforma visele in realitate?

Răspuns Câştigător
| sHock a răspuns:

Eu când am un scop foarte clar de atins descopăr in mine o ambitsie fantastică... laughing
Se spune ca unele vise sunt imposibile...insa...neaa'...nu prea cred.
Daca chiar iti doresti un lucru cu adevarat...eu cel putin il realizez...
Insa mai am timp sa esuez fiindca sunt inca tanara...niciodata nu se stie!
Pup

13 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Da.Cu vointa si rabdare faci orice.happy

| madalicious a răspuns:

Depinde despre ce lucru/vis pe care vreau sa il obtin/realizez este vorba!

Daca nu imi bat capul pentru acel vis/lucru inseamna ca e doar un capriciu.
Daca ma chinui pentru acel vis/lucru inseamna ca este exact ceea ce imi doresc iar asta inseamna ca intr-un fel...

DA am puterea de a lupta pentru a lupta sa-mi transform visele in realitate.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

DA, sunt o luptatoare, nu ma las pana nu rezolv tot ce mi-am propus, chiar daca e de durata, nu renunt si rezultatele s-au vazut de-a lungul timpului. Sfatul meu : luptati pentru visele voastre!

| daii a răspuns:

Oamenii nu viseaza decat ceea ce pot realiza.
Asa ca, indiferent ce vise am, ele pot fi realizabile.Toate.

by daiiwinking

| inna a răspuns:

Da, intodeauna...Eu am o vorba."Intodeauna va fi cum vreau eu".hee hee

| Artemiss a răspuns:

Normal.Nu pica nimic din cer...pentru a-ti transforma visele in realitate trebuie sa ai multa putere, incredere in tine...
Insa unele vise nu pot fi implinite... dar merita sa lupti!
Nu trebuie sa te lasi batut asa usor.
Insa in lupta aceasta trebuie sa ai si limite.Sa nu faci lucruri rele, sa nu uiti ca esti om si traiesti printre oameni. Spun asta deoarece unii, pentru a-si atinge telurile recurg la diferite mijloace, imorale.

| mirunaioana a răspuns:

Da, am puterea de a lupta pentru a-mi realiza visele.Intotdeauna am fost si voi fi foarte ambitioasa chiar daca in unele momente mi se pare extraordinar de greu si la scoala si in viata...nu renunt asa usor si eu sunt genul de persoana care stie ce vrea de la viata, deja mi-am stabilit anumite teluri si vreau sa lupt pentru ele.nu am de gand sa ma las doborata.

| deeea28 a răspuns:

Nu

| mada. a răspuns:

Eu zic ca da, pana acum cam tot ce am vrut cu adv s-a realizat, sper sa continui asa:-)tu?

| babydollella a răspuns:

Incerc sa imi transform visele in realitate desi e foarte foarte greu...ma bucur totusi ca nu am vise de nerealizat, fac tot posibilul sa fiu fericita si optimista...stii cum e esti cu atat mai fericit cu cat esti mai aproape de indeplinirea viselor tale...ale mele sunt deocamdata departe...

| NomberOne a răspuns:

Daca intr-adevar vrei sa se implineasca, treci prin orice si ajungi acolo, in cele din urma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Singur visul care nu l-am putut transpune în realitate a fost însănătoșirea mamei care se stinge pe zi ce trece.
Pierd un război la mina acasă și asta mă v-a marca pentru restul vieții din vina nenorociților de doctori care nu-și fac meseria profesional...
Pa, pa.

| runnyzip a răspuns:

Puterea necesara de a lupta pentru a-si transforma visele in realitate o are fiecare persoana... dar ce poti face cand alergi dupa un vis pe care oricat te-ai stradui nu-l poti ajungetongue...

Întrebări similare