Nu si nici nu e sanatos sa faci asta. Ideea asta de jertfa, de sacrificiu din inconstientul colectiv ne omoara. Ce ar trebui sa insemne ca iti 'iubesti' partenerul mai mult decat pe tine insuti? Ii dai ultima bucata de paine, ii cumperi orice, in loc sa iti iei tie, ii faci masaj cand pe tine te doare tot corpul sau ce, mai exact? Poate imi raspund cei ce cred ca e inaltator sa "te sacrifici" pe altarul iubirii.
Am avut incredere mai mult in persoana iubita decat in mine si am avut dreptate, tot eu am calcat stramb
Da au fost cazuri cind tineam la sotul meu mai mult ca la mine, dar pe urma au aparut copiii si totul s-a schimbat.
Cred ca atunci iti dai seama ca iubesti, cand ai face orice sa'i fie bine, cand renunti la tine pentru el.
si apoi te dezamageste.
Uneori aveam impresia ca persoana de langa mine este mult mai importanta decat mine...
Eu sunt genul de persoana care incepe sa tina la o persoana dupa putin timp, iubesc persoana cu care sunt acu, mai presus decat mine, mai presus decat ORICE...sunt cu el de 1 an jumate, si stiu ca nu mi-ar face niciodata rau si nici nu m-ar dezamagii q nimic...pentru k ne iubim aman2 enorm de mult.
Nu este o greseala daca iubesti pe cineva mai mult decat pe tine, acest lucru ar trebui felicitat, pentru ca putine cupluri din zilele noastre reusesc sa fk asta...
Iubeste, chiar daca o sa fi vreodata dezamagita.pentru k iubirea, dezamagirea si alte sentimente de felul acesta fac parte din VIATA TA si nu poti schimba asta niciodata... odata si odata o sa se intample sa iubesti my mult decat iti poti inchipui, insa trebuie sa gasesti pers potrivita
Da, din fericire, si din pacate, intotdeauna tin mai mult la persoana iubita. Cred ca mai bine imi este, si sunt mai fericita daca imi pasa in primul rand de partener. Din punctul de vedere al egoismului e dezavantajos, in sensul ca atunci cand faci mult compromisuri, ai si momente de regret! Depinde si de iubire, si de caracter!
Nu, persoana iubita e mult spus, e greu sa iubesti pe cineva in zilele de azi, ca sa nu ti-o iei in 00
Nu cred.... dar pot sa iti spun ca eu tin la mai multe persoane, in acel timp, si poate toate adunate, iese mai mult decat tin eu la mine
Nu prea ai cum sa tii asa de mult la o persoane...sunt rare acele persone care merita sa tii la ele mai mutl ca la propria ta persoana
Daaaaaa...si am vazut ca nu se merita... unul iubeste si celalalt...primeste...nu da inapoi...
LeeMinHo00 întreabă:
RAY întreabă:
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: