| alexiastarpop a întrebat:

Ai un jurnal? Ce inseamna pentru tine?

3 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Am doar o agendă, unde îmi iau notițe, atunci când am ceva important de notat. Ori ceva prea fascinant, de neuitat. E încărcată cu de toate, și lucruri importante, dar și cu chestiuni minore/prostioare (texte din melodii, replici din filme, cu desene/ da, da, fiindcă îmi place să desenez). Dar e departe de a se putea numi un... jurnal.

| RainmakerX a răspuns:

Nu am un jurnal intrucat nu am nevoie sa-mi scriu gandurile pe un caiet. In timpul liber scriu un fel de carti dar nu scriu un jurnal personal intrucat nu pare genul meu de lucru, sa-mi scriu amintirile intr-un astfel de lucru ce ar putea cadea pe mainile cui nu trebuie. Mai bine imi tin gandurile doar pentru mine.
Totusi, mi se pare ca daca ai un jurnal atunci poti sa te descarci oarecum de gandurile inutile si sa iti observi evolutia in timp. Adica peste 1 an te poti intoarece sa vezi cum gandeai cand ai inceput jurnalul si sa te bucuri de cat de departe ai ajuns.
Dupa cum am mai zis, eu nu am un jurnal si nici nu o sa-mi fac dar pentru mine nu este un lucru rau sau ceva de genul, doar nu se potriveste personalitatii mele.

| EmanuelKant a răspuns:

Jurnalul de la ora 18:00, daca il prind inseamna ca am imbatranit.

Întrebări similare