Hmm poate si-au pus un plan in aplicare sa vada la care ai cazi in plasa.Baietilor astia nu sti nici o data ce le trece prin cap
Incearca sa nu le dai mult atentie
Iar daca esti in vacanta la tara inseamna ca pe acolo nu sunt fete frumoase si cum vine una hop pe ea:p
Nu trebuie sa fii model ca sa te placa cineva asa cum nu e bine sa nu te apreciezi pe tine insuti. baietii dupa un anumit timp incep sa vada si " interiorul ", eu cred ca daca ti-au spus chestiile astea chiar asa simt. daca nu placi pe niciunu dintre ei ai face bine sa le spui pentru ca baietii pot fi si ei ranitit foarte usor, iar ei se aprind foarte repede dupa o fata. spune-le ca nu esti pregatita momentan pentru o relatie. numai bine, scumpo!
Poate esti o persoana de gasca, dar intelegatoare si amuzanta.nu se rezuma totul la fizic...
spune-le ca ii vezi doar ca pe niste prieteni.fii blanda,nu ca una din colegele mele care se lauda ca ii chinuie pe baietii care o plac(nu vreau sa o barfesc, vreau sa iti arat cum sa nu faci si cum se interpreteaza, adica tie cum ti se pare o astfel de persoana).
misauratcuviata întreabă: