Eu iti spun ca ar fi mai bine sa te bagi in vorba cu el, nu stiu sa-l intrebi de ceva, de cineva numai sa vorbesti cu el.Zambeste-i si fii naturala, fa tu primul pas daca vezi ca el nu-l face, saluta-l si chestii din astea.
Funda?
Nu cred ca trebuie sa i zici neaparat ca il plac, trebuie sa intri doar in conversatie cu el, asa va imprieteniti, si poate nu va fi nevoie sa ii zici, prima, poate ti-o va zice el! sau pentru inceput doar sa il saluti cand treci pelanga el! succes, sper ca te-am ajutat! funda >!?
Incearca sa ii afli idu' si vorbiti pe mess sa va intalniti la scoala sa va cunoasteti. Poti sa ii faci complimente, glume (din cate am observat baietilor le plac fetele amuzante). dar cel mai e sa fi naturala.
Succes .
Incearca sa-i aflii id-ul, nr de tel. cel mai bine e sa il ceri lui pentru ca de obicei unor baieti nu le place acest lucru (sa ii de-a altcineva id-ul, nr de tel)...ar fi bine sa porti la inceput o conversatie cu el, sa va cunoasteti si...cine stie poate ajungeti sa fiti impreuna! fa-ti curaj si du-te la el!:-D
Andrei67y5 întreabă: