| Gavrybos1235 a întrebat:

Ajutati-ma, Am avut o Iubita o iubeam mult de tot Prea mult si mi-am tatuat numele iei si Ma lasat nu e o paguba mare darr tatuaj a ramas pe pieptu meu pe inima meaa plzz cum sa fac sa il sterg sa nu se mai vada e facut de aproape 3 lunii va rog dati-mi o solutie Funda love struck

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Ai doua variante: fie iti faci un cover-up, adica un alt tatuaj cu scopul de a-l acoperi pe acela, care trebuie sa fie cam de aceeasi culoare sau mai inchis pentru a nu putea fi observabil cel de dedesubt, fie faci cateva sedinte cu laser pentru a scapa de acesta, desi tot nu se va duce de tot culoarea si vei ramane cu o cicatrice. Cred ca cea mai buna varianta ar fi sa-ti faci un cover-up.

5 răspunsuri:
| ImHereForYou a răspuns:

Pai daca este permtanent, inseamna ca este destinat ca numele ei sa fie langa inima ta toata viata, daca nu, se va sterge in timp!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai nevoie de o operatie laser care e si costisitoare si dureroasa.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Te-ai grabit....Adreseaza-te unuia care se pricepe.Metoda e prea complexa s-o aplici singur.Si e vorba de multa suferinta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, depinde cu ce este facut tatuajul, daca este semipermanent se va sterge ai rabdare, insa lucrurile se schimba daca el este permanent, ai 2 optiuni, prima ar fi sa recurgi la o operatie care este dureroasa, iar a doua este de a incerca sa faci alt tatuaj peste.
Bye

| ZaPharaon a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=HvyX4xUmpjQ
du-te la cineva care se pricepe si care are aparatura necesara.