| ancabanca a întrebat:

Ajutati-ma! Am niste prieteni fitosi desi eu nu sunt asa. In momentul de fata nimeni nu ma mai suporta nu stiu din ce cauza. Ce sa fac? Nu vreau sa ma cert cu ei, totusi sunt de gasca.

Răspuns Câştigător
| NAdrian a răspuns:

Buna Anca,
Nu trebuie sa iti faci griji poate e cotitura spre o viata cu prieteni adevarati.
Ori ce sa faci cu un prieten fitos?

| ancabanca explică (pentru NAdrian):

Cred ca ai dreptate!

3 răspunsuri:
| fede12 a răspuns:

Pff..si prietenii mei cei mai buni sunt la fel, niste aroganti plini de fite si fara sentimente. M-a salutat o fata de-a 9-a si eu normal ca am salutat-o inapoi si sa vezi ce teatru au facut si tot asa ne certam din chestii minore practic imi interziceau sa fiu draguta cu ''oamneii mai prejos'' de noi. Intr-un final mi-am faut tupeu si le-am spus : Asta sunt eu, daca ati tinut macar 2 secunde la mine m-ati accepta asa cum sunt. Normal ca nu le-am starnit nici un sentiment. Am fost certati o vreme.dar intr-un final ne-am impacat pe langa toate fitele si aroganta lor, ne cunoastem de cand eram la gradinita asta a salvat prietenia presupun. Daca voi nu va cunoasteti de mult nu incerca sa mentii prietenia asta, intr-un final o sa ai prieteni adevarati crede-ma. Bafta!

| ancabanca explică (pentru fede12):

Exact,dar noi stam toti intr-un singur bloc. Ne cunoastem de cand eram bebelusi. Mereu ne-am certat dar nici o data asa rau.