Noi nu te putem ajuta. Tu trebuie sa stii daca il mai iubesti sau nu. Gandeste-te la el si vezi ce simti pentru el. Pentru fiecare ai cate un sentiment... de dragoste de prietenie etc. Sunt sigura ca daca vei sta sa te gandesti bine iti vei da seama daca il iubesti. Sper ca te-am ajuta. Mult succes! Funda? :*
Iti dai seama daca il iubesti prin simplu fapt ca ai fluturasi in stomac atunci cand esti in preajma lui
Daca te gandesti mereu la el, iti face placere sa vb sau sa iti petreci timpul cu el, esti geloasa cand il vezi [sau ti-l imaginezi] cu alta, daca iti doresti sa fie alaturi de tine cand treci prin momente mai grele sau din contra, in momentele cand esti fericita atunci inca il mai iubesti.
Daca nu simti nimic din cele de mai sus, atunci nu cred ca il mai iubesti, insa doar tu stii ce e in inima ta.
-Buna.
1. Daca cineva ii pronunta numele te vei inrosi la fata sau vei avea fluturasi in stomac.
2. Daca cineva, adica o fata va spune Ce scump e ala (si va arata spre el) te vei enerva si vei deveni geloasa.
3. Daca te intreaba cineva daca il iubesti vei zice repede :Nu.
4. Daca va intalniti vreodata din intamplare te vei uita la el, iar el daca isi va muta ochii spre tine vei intoarce repede capul.
Eu zic sa incerci sa stai un timp fara sa comunici cu el,fara sa va vedeti(etc.), sa vezi cat poti rezista si daca totusi te mai gandesti insistent la el si ti-ai dori ca sa fie cu tine, inseamna ca inca mai simti ceva pentru el.pe mine ma ajuta!
Daca in momentul in care vorbesti cu alt baiat, te gandesti la el. Daca cand esti trista ai vrea sa fie el langa tine. Daca de fiecare data cand il vezi, te trece un fior. Sper ca te-am ajutat... :3
MEandTHEWORLD întreabă:
ksm1485 întreabă: