anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutați-ma, ce ar trebui sa fac? Sunt niste puradei de vreo 13-14 ani la mine in cartier care si-o ard prost rau de tot cu oricine si comentează aiurea la toata lumea. Ieri am trecut pe langa ei si zice unul sau una mai încet dar o prietena a auzit-o/ l-a auzit "uite asta a fost cu mine in scoala" si i-a zis cineva "poate te aude si te bate" si a raspuns "ce sa bata ma aia?" Eu am 16 ani, sunt fata, le-as bate rau de tot pe fete, nu prea sunt eu pe bataie, sunt de parere ca e urat ca fata sa te iei la bataie, dar si cand iti dau una, te dărâm si cu o palma dar cu un pumn nu mai zic, gen am mana grea si daca ma vor aduce in stare dau in ele... dar problema e ca unchiul uneia dintre ele e interlop... si nu prea poti sa te pui cu astia. Altfel le nenoroceam pana acum. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mi-a placut asta: puradei la 13-14 ani si puradoaice la 16 ani... ca tot copilas esti si tu, pana la 18 ani.

| Andreeush a răspuns:

Ignoră-i, astfel de persoane nu merită să fie băgate în seamă.

| Clytia a răspuns:

Ignoră-le! Dacă nu vrei să dai dovadă de mai multă imaturitate decât ele, nu le băga în seamă. De ce trebuie să se recurgă la violență? Mai ales că sunteți fete... Plus că nu cred că vrei după să ai necazuri cu interlopi.