Incearca sa nu mai fii lenes si munceste, daca o tii tot in ritmul acesta si cand vei fi mare si vei avea o familie ce faci? Munceste sotia si tu stai acasa ca iti e lene. Daca de acum esti lenes cand esti mare tot asa vei raman. Asa ca iti recomand sa fii mai activ sa iesi mai mult cu prietenii si sa nu mai stai inchis in casa.
Nu am 14 ani, ci aproape 19, in mai. Mersi
Toata chestia era ca am un program de trai aiurea si nefolositor.
Obosesti din ce cauza? ca stai degeaba?cauzele sunt faptul ca nu ai avut activitati de cand erai mic(simplul fapt de a te implica in treburile casei etc)nici acum nu e tarziu, statul la pc si lipsa somnului din start sunt 2 cauze..stresul?! nu prea cred nici ca esti tare stresat nici ca afecteaza.
"obosesc" psihic mai mult, din cauza liceului. In rest, mersi de sfaturi.
Atunci odihneste-te exact acum cand simti ca esti obosit.nu mai tarziu
Si eu am zile din astea cand pur si simplu nu am chef. Cand nu pot sa ma ridic din pat, cand st asa obosita de toate. Ce ma face mai activa si mai plina de viata e cand face ceva ce.mi place.
Dupa parerea mea aceasta stare este datorat timpului indelungat petrecut in fata calculatorului si al tv -ului care nu te relaxeaza ci iti consuma si ultima picatura de energie.Inceaca sa te axezi mai mult pe lucrurile care iti sunt de folos in viata si fa-ti un program si de exemplu stai pe net cate 2 ore/zi.Fa lucrurile care te relaxeaza cel mai mult si incearca sa mananci cat mai sanatos. Daca fumezi, renunta la tigari sau rareste-le. Sper ca te-am ajutat.
BrianMoser întreabă: