| Madali9na1994 a întrebat:

Ajutati-ma cu un sfat va rog! Vorbeam cu pietenul meu pe mess si mi-a zis ca se culca putin si ca iese dupa mess. Dupa ce ai iesit am vrut sa vad daca a iesit sau daca s-a dat pe invizibil si el se dadese pe invizibil! i-am dat mesaj pe mess si l-am intrebat de ce nu a iesit si s-a dat pe invizibil. El mi-a zis ca a lasat calculatorul aprins pentru niste jocuri si ca s-a dat pe inviziibil ca sa nu il bage lumea in seama. Ce sa cred! Funda!

Raspuns urgent! sad

Răspuns Câştigător
| emaalexandra97 a răspuns:

Pai intr-un fel l-ai putea crede ca s-a dat pe invizibil doar ca sa nu fie deranjat, dar normal, apare si acea teama ca poate minte si face de fapt altceva.eu sincer,nu inteleg,daca o persoana nu vrea sa fie deranjata de nimeni, de ce isi mai lasa mess-ul deschis? incearca sa vezi daca se mai pune pe invizibil si incearca cumva sa afli adevarul pentru ca unii baieti cand te vad online, se pun repede pe invizibil, dar nu este sigur daca si el face la fel, sau poate ca nu vrea sa fie deranjat de o anumita persoana.

3 răspunsuri:
| Harlow a răspuns:

Poate ca nu are chef de tine...fa-i si u la fel candva! asta il va deranja dar cand te va intreba dc ii faci asta ii vei aduce aminte sau bagi un anumit motiv.

| Madali9na1994 explică (pentru Harlow):

Daca ii fac la fel o sa il deranjeze si imi e sa nu ne certam pe motivul asta.

| Harlow a răspuns (pentru Madali9na1994):

Stiu dar cate odata trebuie sa suferi putin.Adica daca vede ca tu ii esti fidela cand el "te tradeaza" (sa zicem toate intr-un cuvant) o sa si-o i-a in cap.Dar daca tu zici ca e corect cum procedezi tu, poti sa-i dai coarne in continuare laughing [daca te-am jignit te rog sa ma ierti dar nu am vrut sa ocolesc si sa nu intelegi, am zis-o direct]