| vyolycy a întrebat:

AJUTATI-MA CU UN SFAT VE ROG
am o rel atie de 2 ani si ceva...totul e bine, dar tatal meu nici nu vrea sa aud de acest baiat(doar pentru ca are un tatuaj, a avut un mic actident cu masina si pentru ca e mai mare ca mine cu 6ani)acest baiat este tot ce-mi doresc, mi-as da si viata pentru el, as face orice sa ne fie bine, problema este este ca ca tata ne-ar face cel mai mare rau numai sa nu fim impreuna, acum ceva timp mi-a sp ca daca vreau sa fiu cu el sa ma mut cu el ca noi 2nu avem ce kuta la el ca daca e nevoie baga cutitu in noi numai sa nu fim impreuna, pe iubitul meu l-a amenintat cu politia, la injurat etc(va scriu cu lacrimi in ochiicryingcryingcrying)azi am vorbit cu iubitu meu si mi-a sp sa vorbesc cu tata sa ii sp iarasi de noi(tata stie ca noi in prezent nu suntem impreuna)sa nu ne mai ascundem dar mi-e foarte frica sa nu-mi faca iarasi "panarama"si sa inceapa iar cu amenintarile. spuneti-mi ce sa fac sa ii sp, sa nu ii sp? daca sa ii sp cum sa abordez subiectul? ajutati-ma cu un sfat daca se poate.

4 răspunsuri:
| alone a răspuns:

Pai eu cred ca ar fi mai bine sa pastrezi secretul pana atunci cand o sa fii independenta pentru ca doar asa ati putea fii amandoi an siguranta... daca tatal tau a reactionat asa urat pana acum nu cred ca s-a schimbat nim si nu cred ca e bine sa afle nu poti sa stii c reactie o sa aiba

| vyolycy explică:

Asa as vrea si eu dar iubitu meu sp sa nu ne mai ascundem

| vyolycy explică:

Crede-ma ca la cate cunostinte are in orasul in care stam nu o sa-i fac nicioda fata...este atat prefacut incat ar face pe orice sa creada ca el are dreptate... e in stare sa ma faca din om ne om

| amoO a răspuns:

Ai putea sa-l denuntsi tu la politsie pe el ptk va amenitsa cu moartea si nu va lasa sa traitsi normal ))
ca daca tot o sa plingi, draga n-o sa schimbe nimic...vad ca n-are nici un pic de mila...imi pare rau de voi.
succese =*