anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma Cum pot sa uit o persoana ajutati-ma am 3 ani de cand nu mai sunt cu aceea persoana si nu o uit, am trcut prin multe relatii si de fiecare data de cate ori ma desparteam ma gande-am la ea in loc la persoana de care m-am despartit?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Citisem într-o zi pe net că timpul necesar pentru a trece peste o relație, în totalitate e de 17 luni și 26 de zile, dovedit științific.
Aveam dubii oricum.
Nu știu dacă ți-aș putea da un sfat care să fie cătuși de puțin "folositor"
Nu am de gând să-ți spun să încerci în continuare să te implici în relații, știu prea bine că-i totul în zadar.
Probabil nici abatarea de la asta nu ar ajuta. Te-ai chinui să-ți iei gândurile doar ca într-un final să ajungi de unde-ai plecat.
Nici măcar timpul nu vindecă, ci doar te obișnuiești cu ideea.

Dar tu, ca om, ai capacitatea să-ți ocupi mintea și timpul. Nu neapărat într-o încercare zadarnică ca să uiți, ci ca să poți face față.
Ieși cu toată lumea, citește, vizionază filme, fă orice dorești
Dar nu te lăsa pradă trecutului și nici amintirilor. Nu te mai uita în urmă, fiindcă dacă o faci, îți aduci aminte și asta mereu aduce regrete.
Nu a zis nimeni că e ușor, dar nu ești singur.
Sunt convinsă că o să dai peste o fată care te va face să regreți toate nopțile în care ai plâns dupa fosta. Care te va iubi așa mult încât toate golurile din înauntrul tău se vor umple și n-o să rămână nici măcar cicatrici. Până atunci, ai grijă de ce faci și învață că tu ești singurul lucru real și singurul lucru ce te poate ajuta.

Voiam să spun
Chiar azi am dat peste un citat
"Poate că o s-o iubesc veșnic și punct. Și poate că într-o zi n-o să mai doară așa rău"
Într-adevăr, probabil n-o s-o uiți niciodată și o să fie mereu ceva acolo, dar încet încet, aproape totul trece.
Tu trebuie doar să cauți motivația, restul se rezolvă de la sine.

1 răspuns:
| ToKen a răspuns:

Nu exista o reteta pentru asa ceva. Eventual o amnezie cauzata de vreun soc puternic.
E posibil sa nu o uiti niciodata, mai ales daca ti-a intrat la inima. Tot ce poti face e sa-ti continui viata, iar cu timpul amintirea persoanei se estompeaza.