anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma Cum pot sa uit o persoana ajutati-ma am 3 ani de cand nu mai sunt cu aceea persoana si nu o uit, am trcut prin multe relatii si de fiecare data de cate ori ma desparteam ma gande-am la ea in loc la persoana de care m-am despartit? Frate stiu deja au trecut 3 ani si multi mi-au spus "cu timpul trece tot" sau "nu te mai uita in trecut " dar pur si simplu eu nu pot si nici timpul si nici alta fata nu va putea sa ma convinga sa o uit asta simt eu acum nu pot sa stiu ce se va intampla pe viitor. Dar eu am 18 ani si acum termin scoala eu plec in Anglia la munca si ma gandesc sa ii fac un video sa vad ce parere ar avea dar degeaba pentru ca asa o sa o ranesc si eu o sa simt acelasi lucru nu stiu ce sa fac si nu stiu cum sa fac sa scap de piatra asta de pe suflet. Relatie care ma marcat asa se numeste!

2 răspunsuri:
| fifidafgsh a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea, spune-i ce simiti, nu are ce sa se intample rau, daca lasi tot asa nu o sa o uiti, vorbeste cu ea! iar daca ea chiar nu te mai vrea uito! Intro zi vei gasi acea persoana care te va face sa o uiti. Crede-ma! Am trecut prin asa ceva.

| Maya95 a răspuns:

Poate ii sufletul tau pereche. Trebuia sa lupti mai mult sa fiti impreuna, daca se intampla sa aveti drumuri separate in viata sa stii ca nimeni nu ii va putea lua locul din inima ta. Daca sunt sanse sa fiti impreuna lupta si nu te da batut. Atunci o sa fii implinit cu adevarat cand o sa fi cu ea. Succes!