| Elly1 a întrebat:

Ajutati-ma. m-am certat cu un baiat la care tin fooarte mult! mi-a sters numarul, nu-mi mai raspunde la mesaje. ce sa fac sa mai vb cu mine? va rog ajutati-ma! crying

12 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Intrebarea e... De ce te strofoci?
Bun il placi, tipu nu da 2 bani pe tine.Capu sus puisor,mai are 'balta peste'. Si mie mi-a placut de o puicuta, am vazut ca nu imi impartaseste sentimentele, am devenit rece, si i-am sters numarul de telefon si nu am mai cautat-o.Ma cauta ea dupawinking i-am zis scurt din capu locului ce vreau,s-a speriat, a dat bir cu fugiti laughing si eu am ramas cu zambetu strengar pe 'botic'.Nu trebuie sa te umilesti pentru el, oricat ai iubi o persoana, daca tu nu te respecti, alti nu o vor face.eu i-am trimis un mesaj scurt la aceea persoana " Cand iti vine mintea la cap, cauta-ma " a fost ultimu mesaj si tineam mult la proastahappy faci cum vrei tu acum tongue

| FemeiaPisică a răspuns:

Cere-ți iertare și roagă-l să îți răspundă la mesaje deoarece îți pasă de comportamentul său.

| ElenaSA a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el in mod direct, daca nu vrea prin telefon.Mergi in locurile in care crezi ca-l poti gasi sau intreaba de el pe persoanele care-l cunosc. Cere-ti iertare daca i-ai gresit atnci cand il intalnesti. Poate nu este totul pierdut.

| Elly1 explică (pentru ElenaSA):

Ba da, sigur este. nu mai vb deloc cu mine. si tin asa mult. am plans toata noaptea.mi-a sters si nr

| ElenaSA a răspuns (pentru Elly1):

Ti-a sters numarul pentru ca era nervos.La nervi faci multe. Dar cand trece timpul se mai reduc din intensitate si sentimentele negative.

Si de ce nu -mi mai raspunde la mesaje? numarul mi l-a sters de atunci de cand ne-am certat.

Nu stiu ce sa fac, am plans o noapte intreaga. crying((

| ElenaSA a răspuns (pentru Elly1):

Pentru ca este suparat. Incearca sa-l intalnesti sa vorbesti cu el direct.

Pai l-am vazut si nu m-a bagat in seama

| Seepty a răspuns:

Daca te crezi vinovata cere-ti iertare in fata lui si spune-i ca-ti pare rau dar cu sinceritate si ca nu se va mai intampla niciodata.

| Elly1 explică (pentru Seepty):

Degeaba,nu mai vb cu mine.crying si eu simt ca mor!

| TPUuser199 a răspuns:

Vorbeste cu el face to face. nu la tel, nu prin mesaje, nu pe internet. O sa se rezolve.