| Bogdinzilaa a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine care puteti plz.Nu stiu acum 4 zile mancasem mai multe is la ore diferite.Si am facut Treaba mare(caca) de 2 ori si am avut diaree tot de 2 ori iar a doua zi nu am putut sa fac treaba mare deloc. Iar a 3-a zi am inceput sa fac treaba mare dar fesala in sine era mica de tot si subtie si nu stiu ce dar de atunci doara asa fac adica in fiecare zi fac numai asa si trebuie sa ma chinui si skot o fesala mica pe zi. Si vreau sa stiu daca e normal.Sau ce trebuie sa fac.Mentionez ca ma straduiesk tare sa fac si pe aia ma doare burta Iar mie mie sa nu fie o fesala mai mare acolo care sa blocheze.SI asa incontinu cate o fesala mica de tot pe zi, Va rog un raspuns rpd.Scuzatimi Limbaj. Neaparat daca stiti ceva raspundeti-mi findca nu stiu sigur daca e o constipatie. Findca cel putin skot si pot sa trag si parturi.

Răspuns Câştigător
| viorel70 a răspuns:

Hehe, te sfatuiesc sa nu faci ce a spus cristina ca iti face si mai rau la stomac...mai bine mananaca orez(boabe de orez nefierte asa) sau branza multa....si asa o sa iti treaca sau ia galisane laughing) din astea care se da la gaini cand au diaree laughing serios vorbesc merge tongue

1 răspuns:
| AndruCriistina a răspuns:

Mananca multe legume si fructe pe zi.Sau mai bine iti spun du-te la vreun medic sa iti spuna mai bine dar eu iti spun prima data mananca multe legume si fructe.