| Intelligence a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi. Funda.
Azi este ziua fostului meu prieten. Nu stiu daca ar trebui sa-i spun sau nu la multi ani. Eu sincer nu-i-as spune..pentru ca simt si aproape sunt sigura ca el habvar nu are cand este ziua mea..nu tine minte de fapt aproape nimic..desi eu am fost prima lui dragoste.Prietenele imi zic sa-i spun, dar eu simt ca nu merita..pentru ca de cand il stiu de ziua, desi mi-a dat cadouri, acel la multi ani din partea lui se lasa asteptat.Ce ziceti sa fiu om? si sa-i spun fara sa conteze ce mi-a facut el? ..sau sa trec peste ziua asta frumoasa..si sa nu-l bag in seama? ..Inca tin mult la el, dar el e neserios, nu o sa ma aprecieze niciodata..inca..la 9 luni dupa despartire, sufar.

4 răspunsuri:
| Aly07 a răspuns:

Vrei sa stie ca inca mai inseamna ceva pentru tine? In cazul asta suna-l.

| Roxaanaaa a răspuns:

Eu zic sa il feliciti..desi te-a facut sa suferi..nu a facut-o cu intentie.Sigur pentru el conteaza daca il feliciti! Nu ai de pierdut nimic.Succeswinking

| roxkiss a răspuns:

Suna-l, felicital ..intraba cum e ziua lui, cum viata...f cum vreai tu. daca inca il placi suna-l!

| motolo9ve a răspuns:

Exact asa am fost si eu. te sfatuiesc totusi sai trimiri un mesaj cu la multi ani si i vei da de gandit.chiar daca el nu merita nici un pic din respectul tau totusi tu nu trebuie sal lasi asa, mai ales daca spui ca iti este drag.