In primul rand, buna! In al doilea rand, de ce nu iti faci unul simplu in care sa scrii nu stiu cris. tina, asta e una din idei. Sau joaca-te asa cu numele tau, sau mai simplu pui asa,, numele tau de familie.cristina" crede-ma asa e mult mai folositor, si astfel nu vei fi considerata o pustoaica nebuna, sau, o pitipoanca. Nu te complica prea mult. Astfel vei avea id-ul si peste cativa ani, si ai sa vezi ca iti va fi de ajutor. Daca iti vei face unu gen,, cristinik_bomobnik" (doar ipotetic vorbind) mai tarziu, va fi stanjenitor sa spui id-ul unui baiat, spre exemplu. Sper sa iti fi fost de ajutor. Bafta!
Criss_ love_[o culoare sau un nr sau o floare sau oricee]
sau
criss. love_[la fel ca mai sus]
sau
criss_[anul` tau de nastere... orice]
o culoare de ex:
criss_white
nu`mi vine in minte acum nimic
Scrie ceva de genu Tina, sau Tinutza, Cristincik, Tinutzic, Tincik, Cristinelle, Cristinu stiu, Cristynela, Crisstinika.
Pai sunt multe variante :
coolgirl.cristina
lovegirl_cristyna
sweetheart_cristyna
inlove_cristyna
crys_scumpika
yo_crystyn@
Sau incerca cu niste alinturi(Criss, Crissa, Cristinica, Crissh, Christine, Crissu, Crissuca) si pune anul tau de nastere
Pai daca esti o fire mai dinamica deva de genu.:nO.RulleS... sau CRazY(funkY.Kidd si daca esti o fire mai linistita ceva de genu: simple_l ...sau bykidulet:X
anonim_4396 întreabă: