Nu isi bate joc de tine asta e clar! Ii este dor de "voi" si iti incearca sentimentele pentru ca (din punctul meu de vedere) el ar vrea sa se impace cu tine dar ii e frica sa nu fie respins.
Spune-i ce simti pentru el atunci cand te tine in brate si o sa vezi ca o sa va impacati eu asa gandesc, daca gresesc undeva spune-mi si in privinta prietenelor tale cred ca ele nu au trecut prin ce treci tu si nu am cum sa te ajute...ai grija de tine :*
Un sarut nu inseamna neaparat ca sunteti si impreuna dar nici ca si-a batut joc de tine pentru ca nu iti da ceea ce iti doresti. poate asa a simtit sa faca atunci.
Nu cred ca isi bate joc de tine! poate vrea sa fiti din nou impreuna, sau poate asa i-a venit sa faca atunci!
Mda, de 2 ani ma confrunt cu o situatie asemanatoare si nu mai pot sa scap . Sa inteleg ca intrebarea aia era : "Vrei sa ne impacam?" sau ceva de genu' . Posibil sa fie doar un joc de'al lui sau posibil ca inca te iubeste.Numai el stie ce face...
Sfatu' meu: lamureste totul cu el si vedeti unde ajungeti .
V ati gadilit, pisca, muscat si dupa ati adormint unul in bratele celuilalt. Asa se intampla de multe ori in filmele de dragoste cu copii.
Tu il iubesti, el ti a demonstraat ca te iubeste, v ati demonstrat unul altuia ca va placeti foarte mult.Nu am inteles multe din intrebarea aia, dar sarutul acela a fost o intrebare care suna cam asa ' Vrei sa fi prietena mea?" si tu inloc de da ai zis altceva.
Si eu am o vecina care nu prea o duce mintea, imi da raspunsuri stupide, imi pune intrebari stupide, asa cum ai facut tu cu el.
Nu ti a raspuns pe mess pentru ca nu si a pierdut timpul sa iti spune ' te iubesc, vreau sa fi a mea' te a lasat sa iti dai singura seama.
Du te la el, spune-i in fata nu pe mess ca toti inaptii, poate e o seara frumoasa, i al de mana, spune-i ca il iubesti si sarutal usor.
Ca in toate filmele de dragoste.