anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma TPU.Eu nu stiu ce este cu mine,dar cum sa va zic,sunt indragostit doar ca inca nu stiu de cine,adica doar vreau relatii cu cineva, adica ma simt singur.Cum sa scap de asta,caci din cauza asta prea mult sunt obsedat(de sex)si parca nu ma inveseleste nimic. Poate imi zice-ti ce inseamna asta, poate eu nu am dreptate.

2 răspunsuri:
| LittleEvil666 a răspuns:

Pubertatea, hormonii ti-o iau razna si bine inteles ca te comporti asa e o stare normala oarecum.Vezi ca obsesia asta de sex poate dauna relatiilor ca poti sa grabesti o fata si in loc de sex faci laba laughing

| MissScarlett a răspuns:

Probabil esti la varsta cand sa fii intr-un cuplu (cu tot ce implica acest fapt) e primordial. Toti din jurul tau experimenteaza, hormonii sunt in floare si iti doresti si tu asta.E normal pana la un punct, dar nu lasa ca dorinta sexuala sa te implice intr-o relatie pe care poate nu ti-o doresti.A fii indragostit implica mai mult decat a fii atras sexual. Poti sa iti petreci mai mult timp cu prietenii, implica-te in cat mai multe activitati si poate asa nu o sa te mai simti singur..si iti ofera si oportunitatea de a cunoaste mai multe persoane (si poate si cineva de care sa te indragostesti cu adevarat).Cat despre o eventuala partenera...ai rabdare o sa apara la unmomentdat happy, sa fii intr-o relatie nu e ceva primordial, nu asta te defineste pe tine ca persoana.