anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma, va rog sad. Am 17 ani si par de 14 si la fata si la inaltime(am doar 1.50 de vreo 2 ani). Problema mea este ca niciun baiat nu se uita la mine, daca trimit cuiva poza mea pe mess imi zice "ce dragalasa mica esti", "cati anisori ai?"; in fine, ma trateaza ca pe un copil de 10 ani. Fetele de varsta mea sunt inalte, de 1.70, frumoase, cu un chip frumos, potrivit varstei lor, toata lumea se uita la ele. Sunt convinsa ca niciodata un baiat inalt si frumos de 1.80 nu se va uita la mine crying(

10 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu iti face griji! Trebuie sa gandesti pozitiv si sa ai incredere in tine, multumeste0i lui D-zeu pentru cum esti, sa fi sanatoasa asta e cel mai important, gandeste-te ca altele nu sunt nici ca tine, sunt poate mai rau.Corpul tau e inca in dezvoltare nu e definit complet, asa ca s-ar putea sa mai cresti in inaltime, dar si daca nu vei mai creste nu fi tristahappy, cine te place, te accepta asa cum esti, ai sa vezi ca nu e chiar asa cum crezi tu, sunt mult baieeti de 1, 80 sau chiar mai inalti care sunt cu fete de inaltimea ta, deci don`t worry! Hai ca increderea in tine conteaza foarte mult, nimeni nu e perfect, incearca sa iti scoti calitatile care le ai, imbraca-te cu haine care sa te avantajeze, sigur ai tu ceva frumos ca oricine are ceva frumos, ceva aparte, pune accent pe calitati cum ar fi daca ai parul frumos, ochii frumosi, un zambet frumos, atunci fi optimista si ai sa vezi ca vei gasi un baiat care sa te iubeasca asa cum esti in plus nu doar trupul conteaza!

| broscutsaaa a răspuns:

La mine e exact invers. happy
Eu am aproape 14 ani si mi se dau 15, chiar 16.
Cand vorbesc cu cineva si ii trimit poza, imi zice "Auzi, da` tu te crezi copila? Ai 15 ani, nu 13. "
E foarte aiurea straight face
Insa nu baga de seama, cunosc baieti care nu suporta fetele inalte sau mature happy
Ia`o ca pe o calitate, nu un defect.
Ba mai mult, unele fete sunt prea inalte si se plang ca iubitii lor sunt prea scunzihee hee
Avantajul e de partea ta. happy
Si poti incerca faza cu machiajul si hainele asa cum ti-a zis flav. tongue
Bafta :*

| Dizzy a răspuns:

Inotul este sportul complet. Iti largeste pieptul si spatele, iti repartizeaza egal masa musculara pe corp, te inalta, iti indreapta statura, iti largeste palmile si talpile si dupa fiecare sedinta de bazin te faci sa te simti foarte bine din cauza endorfinelor pe care le secreta creierul.

| andreea7520 a răspuns:

Noi nu avem cu ce sa te ajutam, mai cunosc cazuri, ma pun in locul tau si inteleg cat iti e de greu, e o varsta la care iti place sa fi admirata happy
INSA, te poti machia intr-un anumit fel asa incat sa pari mai matura, te poti imbraca in haine care sa-ti avantajeze corpul mai bine, sa ti se potriveascahappy Si sa-ti mai spun ceva, te asigur ca daca acum nu a aparut persoana care sa te placa exact asa cum esti, va aparea in curandhappy exact cand nu te astepti tubatting eyelashesSucces :*

| beny a răspuns:

Hey salut mie mi s-a intamplat total invers am 15 ani si mi sau dat 18 bine ca totusi is putin matur big grin sincer pentru tine nu stiu cum sa te ajut sad te-as ajuta dar nu stiu big grin

| dydyana a răspuns:

Hei.stai putin nu trebuie sa fii inalta ca sa fi fericita sau apreciata.trebuie doar sa te simti tu bine si nimaic altceva.gandeste nu e sfrasitul lumii ca nu se uita nimeni la tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-ar trebui sa te simti astfel pentru ca ai sa regreti la o anumita virsta ca nu mai esti asa. Iar in privinta baietilor sincer m-ar bufni risul si as gindi;-Uite altul care face pe maturul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am 13 si mi se dau 7 cateodata 10. am 1. 40 si am probleme la scoala ca profii nu ma i-au in serios cand le spun ceva. eu mai port platforme. incearca basketul am auzit ca inalta rau da e mai bine mica si draguta cunosc un caz in care o fata e mai mica de inaltime ca mine proasta nu dotata da proasta rau e in clasa a 8a e populara si baietii o plac

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am avut si eu problema ta.si acum am 1, 58. iar sotiei mele ii placeau baietii inalti cu toate ca ea are acum 1, 54.si uite ca m-a ales pe mine. dar tu cum crezi ca vei arata langa unul de 1, 80? ca sa-l saruti, iti trebuie scara.ca s-o faca el pana se apleaca, il apuca lenea.deci nenea plop si tanti dop.nu prea se potriveste.nu-ti fa probleme.va veni si pe strada ta soarele.numai nu te grabi.ca ai ocazia sa dai peste un prost, care fara mustrari de constiinta va profita de nerabdarea ta.nu te juca, fiindca pari inocenta dar mai sunt si fiare printre oameni.si cauta-ti un baiat pe masura ta. sau putin mai inalt.sa fiti armoniosi impreuna. nu sa creati o nota discordanta, in peisaj.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu conteaza inaltimea, poate este ceva genetic si asa sunt si parintii tai, nu trebuie sa iti faci griji de asta. Cand un baiat de place, intai se uita la corpul tau, apoi la inima. Cand un baiat te iubeste, nu tine cont de nimicwinkingwinking.