| Zo0z a întrebat:

Ajutati'ma va rogsad Am o prietena foarte buna ne cunoastem de cand eram mici. dar acum amfost nevoita sa ma mut in alta parte si pe ea am lasat'o acolo la scoala cu toti fostii mei colegi.happy. iar ca o intamplare neplacuta. o alta fata mi-a luat loculstraight face. ma duc mereu in weeken-duri la pr asta a mea si o intreb ce a mai facut daac e bine si ea imi zice ca a stat cu aia.va da'ti seama cum ma simtsadsi nu vreau sa'mi pierd prietenia cu ea dar pur si simplu fata aia e rivala mea nu ne suportam voi ce ziceti. dati'mi un sfat ce sa fac cryingcrying va rog frumossss!

Răspuns Câştigător
| aalwayss a răspuns:

Spune`i ca te simti prost ca pe tine nu te baga in seama, pentru ca te-a uitat. Si ca sa tina minte amintirile frumoase cand ati copilarit voi doua, cat de bune prietene erati. (Dar incearca sa nu iasa scandal, sa fiti mai linistite). Spune`i si : Ca de ce cand a venit acea fata tu ai ajuns un nimeni pentru ea? (Incearca sa o faci sa se simta si ea putin prost si sa isi dea seama cat de naspa te simteai tu cand ea vorbea despre fata aia si tu erai lasata de o parte.) Incearca sa fii extrem de clara, cum am zis mai adineauri sa simta ce simteai tu cand nu te baga in seama. Fundita? big grinbig grinbig grin

2 răspunsuri:
| IndescribableChild a răspuns:

Daca ti-a fost (si inca iti mai este) prietena, nu o sa te uite sau sa te inlocuiasca cu altcineva. Ce ai tu e doar impresia ca ai putea fi schimbata cu altcineva, dar nu.
Stay chill.
Succesuri! IndescribableChild kiss

| cristime a răspuns:

Adica vrei ca prietena ta foarte buna sa stea singura doar pentru ca u ai plecat si nu vrei sa iti ia nimeni locu? Tu te auzi?