Poate tipul voia să se desparte de tine de mult timp, dar nu găsea un motiv. Iar cu această întâmplare, a profitat.
Eu cred că ar trebui să o lași mai moale, nu te merită. Nu îți bate capul cu el, vei găsi altul mai bun care să te iubească.
Cere-i conversatia verisorului prietenului tau. El o are doar nu a sters-o. Si pas cu pas ii explici iubitului tau ce ai vrut sa zici cu aia, cu asta samd.
Mult succes!
Arata-i conversatia din nou si explica-i la ce te refereai si in ce sens ai spus
Am sters conversatia din calculatorul meu.
Hey ^_^
Pai, in primul rand trebuie sa recitesti conversatia si sa te pui in locul prietenului tau si sa vezi daca ceva nu suna prea suspicios sau ciudat.Cateodata unelel lucruri nu suna asa cum am vrea noi si el s-ar putea sa creada altceva.
2)Daca varul lui nu are tendinta de a se da la tine, roaga-l sa ii explice si el care a fost faza.
3)Daca se comporta asa iubitul tau, imi pare rau, nu vreau sa sun naspa...Dar nu pare sa te merite pentru ca daca te iubea cu adevarat, iti cerea o explicatie! Aveai si tu ceva de spus! Intai te intreba apoi dadea cu ciocanul in cap!
Sper totusi ca te-am ajutat
Nu vrea sa ma asculte. Vreau sa ii explic cum sa intiplat si ce s-a intamplat si spune ca sa-l las in pace. Avem doi ani impreuna si nu vreau ca sa se termine aici.