| bleakk a întrebat:

Ajutati-ma,va rog cu un sfat.Sunt clasa 11-a pana acum vream sa arat bine ca sa atrag fetele sa ma placa toata lumea,dar mi-am dat seama ca asta nu e posibil, oricat ai incerca sa te placa toata lumea nu prea merge.In fine,am trecut si peste asta care nu era mai chestie,urmatoare chestie a fost faptul ca a inceput (e si normal) sa ma intereseze din ce in ce mai mult viitorul si anume,ce facultate voi urma,etc,m-am gandit si incep sa invat, insa problema vine.Inca nu m-am detasat total de aceea persoana (care de fapt sunt tot eu) care dorea sa fie placuta si sa atraga privirile si fetele,si inca vreau asta oarecum, insa doresc si mai mult sa am un viitor si sa imi ajut parintii care spera in mine.Totusi la mine nu prea se leaga una cu alta,daca ma pun serios sa invat,eu avand nevoie de atentie,iar copiii din ziua de azi daca te vad ca inveti si doar atat te iau in ras si nu te mai baga in seama.(ceea ce mie nu imi place). Pana la urma eu vreau sa invat,sa fiu un baiat bun, model dar totusi sa am si prieteni.Este posibil?

2 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Un prieten adevarat iti va dori binele, sa inveti si sa reusesti ceva in viata.Ataseaza-te de oameni de la care chiar ai ce invata, cu care poti discuta, poti avea polemici, dar te poti si distra constructiv.

| DaianMarian a răspuns:

Da, este posibil sa fi si un baia bun, cu multi prieteni si sa si inveti, ziua e mare amice ai timp, nu iti da toata viata pe invatat. bafta la fete