Gandeste-te bine inainte sa faci acest pas. S-ar putea ca mai tarziu sa regreti aceasta relatie. Ceea ce ai deja langa tine e minunat.Ai grija pentru ca in goana dupa perfectiune, tinzi sa nu te mai uiti in urma.Cu fostul te-ai despartit dintr-un anumit motiv.De unde stii ca nu o vei face din nou? Si atunci ce vei face:il vei regreta pe fostul.Eu in locul tau as ramane cu atualul
Eu spun sa dicuti deschis cu el. Daca`i spui ca nu te mai simti atrasa de el, se va smti rau, daca`l minti sau ii fci altceva, se va simtit rau. Dar daca`i spui exact ceea ce simti ( excluzand ex`ul ) atunci cand va realiza ce se intampla de fapt va aprecia ca nu l-ai mintit. De suferit, oricum va suferi daca te iubeste, nu`i va fi usor deloc. E totusi o relatie de 2 ani jumate Ai incredere in tine si daca nu te mai simti atrasa de el, nu mai astepta si spune`i. Mai bine acum, decat mai tarziu. Nu are rost sa mai stai langa o persoana pe care nu o mai iubesti. Bafta :*
Adica tu te-ai apropiat de altul in timp ce erai cu el. bv, felicitari, nu poti sa il parasesti fara sa sufere
Spune-i ca nu te mai simti atrasa de el, dar nu cred ca e prea bine sa te impaci cu ex-ul deoarece mereu va aparea o alta fata pentru el daca te-ai certat cu el.:*
Cu fostul? m-am despartit din simplul motiv ca el mereu punea prietenii lui pe primul loc, iar asta mie numi placea.acum el s-a schimbat. oricum e prima mea dragoste, iar prima dragoste nu se uita