Buna...
cum adica nu poti da ochii cu el? mergi cu capul inainte ca si cum nu s'ar fi intamplat nimica . O sa te scoata el de la ignor daca vede ca nu il mai bagi in seama si nu iti pasa ca ti'a dat ignor, pana la urma o sa cedeze.Nu trebuie sa iti pese si nu ar trebui sa faci nimic, mergi inainte fara sa bagi in seama, ca si cum nu l'ai fi bagat in lista.
asa ca bafta
bye bye...
E cam nesimtit, adica ti-a uitat numele, iti da ignor...Lasa-l, sti de ce? El e incatat ca o fata mai mare ii place de el si acum si-a luat-o in cap. Ignora-l total, sa vezi atunci ce isi taie venele de ciuda.
Pai uite, parerea mea e ca te place, a spus ca nu te mai tine minte doar din simplul fapt ca vrea sa te impresioneze si ti-a dat ignore pentru ca nu vrea sa te faca sa crezi ca ii place de tine asa dintr-o data, adica sa nu-l consideri un disperat, vrea si el sa te puna pe jar!
na, acum depinde de persoane, eu cred ca, cam asa ar fi, daca totusi ti-a luat apararea atunci, el pur si simplu se preface ca ti-a uitat numele.
Sper ca te-am ajutat.;-* Si de ce sa nu dai ochii cu el? Poarta-te ca atare, vezi cum reactioneza el!
Nu stiu... tare ciudati baietii astia.Si ca sa iti spun ceva adevarat...baietii intotdeauna vor fi mai imaturi ca noi, fetele.Sincer, nu cred ca e bine ca iti place de un baiat mai mic, dar nu poti sta in calea dragostei. Daca lui nu ii place de tine eu te sfatuiesc sa nu mai stai dupa el, dat fiind si faptul ca a fost total nesimtit cu faza de ignore si faza cu uitatul numelui.Sincer, mai bin enu te indragostesti decat sa o faci, dar de astfel de persoane.Cati ani ai? Caci nu mie se pare ca prea ai trecut prin viata
Te-ai gandit ca poate nu e interesat de tine? Daca era interesat poate nu iti uita numele.
Invita-l pe afara, in pauze baga-te in seama cu el. Fa cumva sa afle ca iti place de el. Si daca nu reusesti, timpul o sa rezolve problema.
Stai linistita.
Poate e el timid.
Daca si el te place va face si el cativa pasi[probabil].
Poate si pentru` ca e mai mic decat tine nu stie cum sa procedeze.
stii ca se spune ca baietii sunt cu 2 ani mai "inapoiatzi" decat fetele.asa se spune.acum nu stiu cat este de adevarat.
Dar de curiozitate...Cati ani ai?
user449549 întreabă: