anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma va rog frumos! Am stat cu o fata 1 luna si azi mi-a dat papucii, ideea e ca ma iubeste dar a intervenit ceva ce o scoate din sarite, e comportamentul meu,fac glume proaste si ea isi doreste un baiat matur si cu capul pe umeri. In interiorul meu chiar sunt asa dar de fiecare data fac glume proaste o fac sa se simta prost,acum se supara pe mine daca nu vreau sa mai ramanem prieteni dar eu o iubesc, si am inceput sa plang cand mi-a zis,o doresc foarte mult. Nu stiu cum sa ma mai impac cu ea,nu stiu ce sa fac,va rog frumos sa ma ajutati, o iubesc din toata inima si cu vorbele nu cred ca merge sa-i zic ca ma schimb si alte dobitocenii de astea, nu pot sa traiesc cu gandul ca nu mai sunt cu ea, chiar daca vom fi ca la inceput prieteni foarte buni, nu pot...o iubesc si simt ca imi frange inima

3 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Schimbă real comportamentul! Fă-o să vadă acest lucru şi poate te va ierta! Multă baftă!

| CrazzyGirlCsm a răspuns:

Daca o mai vrei langa tine, atunci schimba-ti atitudinea si arata-i si ei lucrul asta.

| ZuZuDeedy a răspuns:

Pai,daca ea s-a suparat pe tine din cauza comportamentului tau, incearca sa te abtii cand vrei sa faci o gluma proasta si incearca sa-i recastigi increderea.
Daca o iubesti cu adevarat, poti face acest lucru pentru ea, iar daca si ea te iubeste atunci te va ierta!
Bafta!