| HateMyLife a întrebat:

Ajutati.ma va rog! In ultimu timp imi place de un baiat...chestia e ca sunt 4 ani diferenta intre noi si nu stiu cum sa ii spun k il plac pentru ca am facut o mare greseala fata de el si acum mi-am scris numele lui pe picior cu lama (este foarte adanc) daca ii spun e posibil sa fie mai rau ca inainte.Asa ca nu stie nimeni...Ma puteti ajuta va rog? Dau funditapuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Kimmy22 a răspuns:

Off...grea-i dragostea asta. Dar ce sa faci? Poarta-te frumos cu el si zambeste-i. Dar cum de ti-a venit in cap sa te tai cu lama? Bine... dragostea duce la extreme..nu stii ce era sa fac eulaughing)mai rau decat ce ai facut tu. Dar ti-ai dat seama daca te place si el? Adica se uita la tine macar? Oricum astept mesaj de la tine si nu mai fa astfel de lucruri (sa te tai cu lama), ca pana la urma iti vei da seama ca nu se merita!

| HateMyLife explică (pentru Kimmy22):

Am fost cu el cateva zile dar acum nici nu se mai uita la mine...

| Kimmy22 a răspuns (pentru HateMyLife):

Off. Dar l-ai suparat cu ceva?

Cam da...sh am vrut sa vb cu el dar nu se mai uita la minecrying acum 2-3 zile l.a trimis pe varasu sa imi zica ca ma iubeste dar nu stiu acum

happy Aha...nu fii suparata...ai sa vezi ce iti spune varul lui.:*

Ne.am inpacat:X:X:X

Chiar? Asta e bine. Felicitari! :*:*

10 răspunsuri:
| DelphhiN a răspuns:

Esti nebuna mai fata niciun baiat dar niciunul nu ar sta cu o fata care se taie cu lama pentru el sau sa nu-si poata spune punctul de vedre sa nu cumva sa faci tu vreo tampenie si sa te aiba pe constiinta...mai bine ai sta linistita in bank ta pana iti trec toti gargaunii din kp si sa nu mai fcai astfel de tampenii si dupa sa incerci sa vb cu el macar sa vedeti daca avetio ceva in comun sa comunicati sa fiti oarecum prieteni si poate va veni totul de la sine si nu va trebui sa-i spui u poate el va fi acela care iti va spune ca te place si ca va dori sa fie cu tine asteapta

| DracusorImpielitat a răspuns:

Pai, ca sa ii spui ca il placi, fara ca el sa se supere o faci intr-un mod cat mai subtil. Intai si intai, fa-l sa te ierte si sa te simpatizeze, adica sa fii buna cu el, sa il lasi sa te ajute, sa glumesti cu el, chestii de astea. Si apoi, cam dupa o luna, doua, incepi sa fii mai tandra cu el, dar nu dintr-o data, treptat, si, daca el te va simpatiza, atunci iti va raspunde, si asa va sti ca il placi. O zi buna :*!

| Anemona2020 a răspuns:

Pai afla daca lui ii place dew tine isi daca da intrebare daca ar vrea o rel cu tine si zi ca nu cont varsta daca va placeti di dupa arata-i si acel tatuaj sa zicem si zici ca e ca semn al iubiri tael pentru el

| flore45 a răspuns:

Sincer...e o situatie nasoala, dar incearca sa fii draguta cu el si atrage-i atentia intr-un mod discret, dupa aceea fa-ti curaj si cere-ti iertare pentru greseala.Ce va fii...nu se stie.