Si eu am parut foarte foarte moale si destul de putin, dar nici nu ma gandesc la extensii a avut o prietena de`a mea si aratau groaznic.
Si eu am parul la fel. Daca il las mai lung n-are volum deloc. Face mama ca toate bibilicile cand ma vede asa. Dar cu parul scurt nu ma simt bine deloc. Parca-as fi un baietoi.
Acum ai putina rabdare sa-ti mai creasca, daca mama ta iti spune ca sta bine inseamna ca asa e. Dar daca tu te simti mai bine, mai feminina cu el mai lung, incearca va gasesti o cale de mijloc.
Te poti tunde pana la umeri sau cu cativa centimetri mai scurt. Un bob dragut.
Dupa ce faci baie ar fi bine sa iti dai pe par cu niste spuma mai usoara si sa-l usuci cu o perie mai mare si cu foehnul, ca sa-i dai volum. Sau sa stai cu bigudiuri mari.
Poate te faci permanent cand mai cresti. Oricum, extensiile nu sunt o solutie. Arata ieftin daca nu sunt ingrijite tot timpul.
Daca aveti parul parul ondulat si este nevoie de placa... puteti sa ii dai dti volum facandu-l cu placa de la radacina si intorcandul putin in interior...si nu dati de multe ori cu placa doar odata... ca sa nu se arda...si extensiile dupa prima spalare o sa se vada naspa atunci cand o sa te piepteni...
Sunt de acord cu buburuzAndreea Incearca sa il usuci cu feonul folosind o perie rotunda. Ai putea sa incerci dupa baie sa iti piepteni parul si apoi sa il dai cu spuma in ideea sa se increteasca, daca spui ca ai parul subtire. La mine merge
Poti cauta pe google ceva gen " short hair hairstyles". Sigur gasesti ceva cute
Bafta si pupici.
croissant întreabă: