Aplica o crema cu aloe vera sau orice crema hidratanta Nu prea ai ce face.Ai putina rabdare!
Am patit si eu asa.Intra la intrebarile mele si vezi ca acolo ai niste sfaturi
Mie mi se pare ca te-ai si ars, pentru ca daca te-ai fi bronzat doar, nu ti se indeparta pielea asa cum sustii tu in intrebarea ta.
Trebuie sa ai grija sa nu te mai expui la soare si sa folosesti un spray care sa-ti amelioreze situatia, la farmacie vei gasi asa ceva.
Nu trebuie sa folosesti machiajul, pentru a masca situatia, pentru ca nu te va ajuta ci, doar va face ca pielea ta sa sufere si mai mult.
Nu trebuie sa disperi, fiecare dintre noi a avut macar o data o asemenea situatie si a iesit cu bine din aceasta situatie, iar tu daca folosesti o crema hidratanta, se va regenera pielea si vei arata excelent in continuare. Ai rabdare si totul va ajunge la normal in cateva zile. Multa sanatate.
Te dai cu Herbagen de fata...sau orice Herbagen... o sa ti se duca cojile care te fac sa arati ca o soparla si ca sa nu se vada pete iti dai cu o crema de albire...de preferat Gerovital(dar sa nu te dai cu f multa crema ca dupa...
Este ceva absolut normal! ai rabdare si iti trece.nu folosi machiaj in zonele alea ca inrautatesti situatia.
ToxicEcstasy întreabă:
BUCURROBERTA întreabă: