Nu. pe mine cand ma durea urechea, puneam fata cu spirt in ureche. sau puneai inainte putin usturoi curatat de foita aia. pui o bucatica d-aia. trage durerea, daca nu merge asa, pune-i vata cu spirt, o sa-i treaca sigur . si nu o mai tine in curent, sau cu geamu deschis
La copii nu se da paracetamol pastile, sunt pentru adulti.Trebuie sa cumparati de la farmacie special pentru copii, este lichid.Sa-i spuna tatal tau farmacistei cati ani are copilul si pentru ce vreti sa-i dati ca sa va zica ce cantitate trebuie si la cate ore.Ar trebui sa o sunati pe mama ta sa-i spuneti.Normai ar fi sa chemati un medic sa o consulte pe sora ta si sa-i dea tratamentul care trebuie.Este periculos sa-i dai unui copil un tratament fara sa-ti spuna un medic.Stiu ca nu se dau pastile ca am avut grija de doua fetite si uneori erau bolnave.Trebuie neaparat sa o vada un medic se poate agrava.Ar putea tatal tau sa cheme medicul la care mergeti de obicei sau chemati salvarea.Multa sanatate si sa se faca bine repede!
Uite,eu sp ca n-are nimic pastila aia dar nu vad ce treaba are paracetamolul cu durerea de ureche...ai facut bine cu picaturile... poti sa-i dai un algocalmin.asta linisteste.
Nu cred ca ar trebui sa-i dai paracetamol, poate a tras-o curentul.Nu trebuie sa iei medicamente decat in cazuri,, extreme'', mai ales unele puternice. Daca acestea sunt luate in exces, poti sa te imbolnavesti ai grav.
Putin ulei incins ii dai in ureche crede-ma am patit si eu Asa si mi-a dat mama cu ulei incins
Elenastoica9 întreabă: