---> Daca sunteti prieteni adevarati o sa va impacati si peste cateva saptamani o sa radeti de acesta intamplare! :*
---> Trebuie sa incerci sa gasesti un punct comun de discutie, iar asa veti vorbi, veti rade si cel mai important : ''Va veti impaca!''
---> Ma bucur ca te-am putut ajuta!
Dacă spui că aţi fost cei mai buni prieteni şi că vă iubeaţi, e imposibil să fie indiferent. Ai făcut bine că nu i-ai spus ce simţi pentru el deoarece el era într-o relaţie cu cea mai bună prietenă a ta. Dacă îi mărturiseai ce simţi pentru el ai fi pierdut prietenia ei pentru totdeauna. Dacă iubirea lui pentru tine era aşa de mare, o lăsa pe actuala sa iubită pentru tine.
Tu prefă-te in continuare indiferentă, lasă-l pe el să facă primul pas.
Problema este ca la scurt timp dupa ce s-a despartit de prietena mea ne-am marturisit unui altuia ce simtim...
No sa ne mai impacm pentru ca el a spus ca eu pe el l-am tradat si avem mult timp de cind sintem certati vreo 3-4 luni nu cred ca ne vom impaca vreodata! totul a luta sfirsit, dar una este problema ca nu-l pot uita ma gindesc mereu la el chiar daca nu vreau si nu suport sa-l vad cu altcineva...ma-m saturat...
iFeelinfiniteLove întreabă: