| Alina_2000 a întrebat:

Ajutati-ma va rog! nu pot sa inteleg de ce poarta asa, am fost cindva cei mai buni prieteni insa ne iubeam reciproc dar niciodata nu ne-am destanuit sentimentele unui altuia pentru ca el se intilnea cu cea mai buna prietena a me.Am fost prieteni o lunga perioada de timp.insa au aparut niste probleme si incet incet am inceput a ne indeparta unul de celalat ne-am pierdut increderea unul in altul nu ne mai spuneam totul si am ajuns pina intr-un moment cind ne-am certat si nu am mai vrut sa stim unul de altul si el spune ca nu ii mai pasa de mine, dar eu inca tin la el foarte mult dar ma fac a fi indiferenta. Spuneti-mi va rog parerea voastra ce credeti el inca tine la mine sau chiar esti indiferent de tot ce se petrece? Fundita pentru cel mai bun raspuns!

4 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

---> Daca sunteti prieteni adevarati o sa va impacati si peste cateva saptamani o sa radeti de acesta intamplare! :*

---> Trebuie sa incerci sa gasesti un punct comun de discutie, iar asa veti vorbi, veti rade si cel mai important : ''Va veti impaca!''

---> Ma bucur ca te-am putut ajuta! puppy dog eyes

| MaryM a răspuns:

Dacă spui că aţi fost cei mai buni prieteni şi că vă iubeaţi, e imposibil să fie indiferent. Ai făcut bine că nu i-ai spus ce simţi pentru el deoarece el era într-o relaţie cu cea mai bună prietenă a ta. Dacă îi mărturiseai ce simţi pentru el ai fi pierdut prietenia ei pentru totdeauna. Dacă iubirea lui pentru tine era aşa de mare, o lăsa pe actuala sa iubită pentru tine.
Tu prefă-te in continuare indiferentă, lasă-l pe el să facă primul pas.

| Alina_2000 explică:

Problema este ca la scurt timp dupa ce s-a despartit de prietena mea ne-am marturisit unui altuia ce simtim...

| Alina_2000 explică:

No sa ne mai impacm pentru ca el a spus ca eu pe el l-am tradat si avem mult timp de cind sintem certati vreo 3-4 luni nu cred ca ne vom impaca vreodata! totul a luta sfirsit, dar una este problema ca nu-l pot uita ma gindesc mereu la el chiar daca nu vreau si nu suport sa-l vad cu altcineva...ma-m saturat...