| Didiiii2520 a întrebat:

Ajutati-ma va rog :-(( parca numai am de ce trai crying. Azi dimineata sa aflu ca tatal meu care este plecat in Italia i-a zis la mama ca o sa-mi plateasca pensia alimentara si ca se despart si ca asta este! Nu pot accepta asa ceva crying, totul imi merge prost, nu o sa mai pot sa merg unde vreau la liceu, toate visele meu s-au dus, iar iubitul meu imi vorbeste foarte urat. :-s! Nu stiu ce sa ma fac imi vine sa-mi pun capat zilelor crying! Ajutati-ma va rog! :-

4 răspunsuri:
| bombonica22 a răspuns:

Buna, nu mai vorbii asa. Cum sa iti pui capat zilelor, nu sti ce vorbesti altii sunt amarati pe strada cu copii mici nu am unde sa doarma, nu am ce manca stau iarna si inghiata in parcuri si nu isi iau viata, iar tu cedezi?
Nu.te rog frumos sa te calmezi, incearca sa discuti cu mama ta spune-i ca suferi. Macar tatal tau e bine alti copii sunt orfani si stau cu bunicii sau ambii parinti sunt plecati in alte tari. Incearca sa fi mai optimista sa iti pui in gand,, Sunt puternica si nu cedez ''. Tatal tau o sa vina sa te viziteze nu se poate, pentru ca este tata si nu cred ca nu te iubeste, orice parinte isi iubeste copilul macar 1 %.
Capul sus si nu mai fi suparata!

Succes.

| mada1820 a răspuns:

Incerca sa gandesti pozitiv nu este sfarsitul lumii,banuiesc ca esti destul de mare incat sa poti intelege, incearca sa te linistesti si sa iti pui gandurile in ordine, nu are rost sa iti iei viata doar pentru atat, alti oameni ar da orice sa traiasca desi nu mai au zile, cat despre prietenul tau este un nesimtit in astfel de momente ar trebui sa iti fie alaturi.Stai linistita lucrurile o sa revina la normal. Daca vrei sa vorbim mai multe imi poti da id tau. Sper ca ti-am fost de ajutor cat de cat.

| Didiiii2520 explică (pentru mada1820):

Multumesc, ai dreptate nu este sfarsitul lumii. Nu pot sa-ti trimit mesaj pe privat dar ia-l g.geaniiii

| mada1820 a răspuns (pentru Didiiii2520):

Cu placere.