| bluesky a întrebat:

Ajutati-ma va rog! Sunt la liceu in a 9-a iar in prima zi de scoala am intarziat un pic si nu am mai prins loc decat in prima banca! crying Sunt foarte trista din cauza asta, pentru ca, pur si simplu, nu suport! Am tot sperat ca pot face cumva sa ma mut macar in a 3-a daca in ultima nu se poate, dar fara rezultate! Va rog sa ma ajutati, ce as putea face ca sa ma lase altcineva.Mentionez ca stau cu cea mai buna prietena a mea in prima banca si as vrea sa ne mutam amandoua!
P. S. :In ultima banca sunt niste baieti mai... timizi, sa zic asa. Oare cum as putea face sa ne lase in locul lor? Sa ne dam cu buna la ei? Sunt cei mai inalti din clasa si sa stea in prima banca... dar oricum, scopul scuza mijloacele, nu?! Ajutor si mersi din tot sufletul!

Răspuns Câştigător
| arysa a răspuns:

Pai cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi in clasa daca vrea cineva sa stea in banca ta;
Poti sa incerci si la baietii aia dar nu cred ca o sa te lase, am o presimtire ca au venit printre primii ca sa prinda banca aia, deci ar fi o pierdere de timp;
Eu zic sa incerci la niste colegi care invata mai bine(in caz ca stau mai in spate); si nu incerca din prima sa te muti in ultima banca, mai bine te muti in a doua banca de exemplu si apoi incet incet o sa ajungi mai in spate.
Colegii mei din prima banca ca sa scape si sa se mute mai in spate au facut circ dirigintei si a fost de acord sa-i mute.Bine ca le-a sarit toata clasa in cap dar hotararea dirigintei a fost hotarare. Incercati sa-i sugerati sa va mai mute din banci pe motiv ca cei din spate sunt galagiosi uneori si ar mai trebui temperati prin mutarea in alta banca.

12 răspunsuri:
| Adolescentul a răspuns:

Buna! Mmmmm de vei sta in 1 banca vei avea un atu in plus sincer i`ti spun si vei avea de castigat happy cei din ultima sunt mai luati in vizor se considera ca vb in ora si mai muilt deranjeaza ora happy. Daca chiar doresti asta poti intra in vorba cu ei si le spui ca daca au placere sa stea ei in 1 banca happy si cu siguranta are sa va inteleaga! Bafta :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Profitati din plin., in prima banca poti fi premiant.nu poti copia.trebuie sa inveti.supces.

| cristinela a răspuns:

Nu sti ca profesorii stau de regula cu ochii pe aia din spate?

| Marii a răspuns:

Vai ce lucru grav! Sa ne luam in brate sa plangem ca stai tu in prima banca.
Nu poti ruga niste fete sau baietii aia timizi sa va lase? Daca le spuneti cu frumosul poate va lasa, daca nu va lasa plangi in continuare. happy

| bluesky explică:

Mari, pentru mine e un lucru trist, de ce vorbesti asa ironic si tu si Tepes? Eu chiar am nevoi de ajutor!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Crede-ma, e super in prima banca. Poti sa fi atenta la lectii, fara sa te distraga colegii, intelegi din prima toate explicatiile, profesorii te vad cand ridici mana si te pun sa raspunzi la fiecare ora, intotdeauna iei note ceva mai mari decat restul. E pozitia cea mai buna si la un moment dat vei fi recunoascatoare pentru pozitia asta.

| Marii a răspuns:

Pentru ca este o mare prostie sa te plangi din cauza ca stai in prima banca. Uni plang ca nu au un acoperis deasupra capului si tu.

| 4l3xander a răspuns:

Am patit si eu la fel ca tine crede-ma numai ca pentru mine e cel mai bine in prima banca pentru ca ceilalti din spate vorbesc in timpul orelor si profa sta numai in spate si la lucrari copiezi fara stres (odata am luat 9 la teza la rom numai din copiat big grin ca profa a stat in spate la ceilalti ), acu toti sunt invidiosi pe mine ca stau in fata si mai toti imi zic "ma lasi pe mine te rog sa stau in fata " laughing Stai linistita ca o sa vezi ca in fata e cel mai binewinking

| Bacemi a răspuns:

@bluesky, eu am stat prin toate bancile din clasa. Cel mai mult am stat in prima banca si in ultima banca. Daca stai in prima banca ai multe avantaje. In primul rand inveti lectia foarte bine, vezi la tabla si nu mai iei notite gresit. In al doilea rand daca ai nelamuriri poti vorbi cu profesorul fata in fata si intelegi ce vrea sa spuna. Sa nu crezi ca cei care stau in fata sunt ascultati mai des. Din contra, profesorii asculta mereu pe cei din ultimele banci pentru ca aceia fac galagie. Gandeste-te ca daca stai in prima banca si daca raspunzi des o sa capeti aprecierea profesorilor. Tepes a spus corect. Daca tu vrei sa inveti foarte bine si sa fii apreciata de profesori ramai in prima banca si va fi foarte bine. Daca stai in prima banca atunci cand raspunzi profesorii te iau in considerare altfel decat cei care stau in ultimele banci. Plus ca daca raspunzi des ai sansa sa iei note cam cand vrei tu. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa inveti, dar vei avea o soarta mai buna ca altii. Daca tu vrei ca ora sa insemne distractie muta-te intr-o banca mai din spate. Solutii gasesti. Am fost si eu in rolul timidului. In primul an din clasa a 9-a eram coleg cu o fata. In fata mea era alt coleg cu alta fata. Dupa cateva zile fetele ne-au rugat sa ne mutam amandoi si sa fie si ele in banca amandoua. Si am acceptat, pentru ca asa e frumos. Sunt sigur ca baietii vor intelege. Daca nu poti intreba pe altii daca vor sa stea in fata. Trebuie sa fie cineva in clasa care invata bine si ar vrea sa aiba privilegiul tau. Si eu prima data cand am nimerit in prima banca am zis ca e aiurea. Dar m-am obisnuit si asta m-a ajutat mult de-a lungul anilor de liceu.

| Bia:X a răspuns:

Eu zic ca e mai bine sa stai in prima banca. profi stau mereu in spatele clasei la teste... vei intelege totul mai repede si vei fi mai atenta la ore... vrei un sfat ramai in prima banca e mai bine asahappy

| Atotstiutorul a răspuns:

Eu zic sa repeti clasa a 9-a! la anul' sigur o sa prinzi loc in spate, Cel mai bine e in ultima banca!

| Lorena_9823 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa ramai acolo unde esti.Anul trecut am facut aceiasi greseala ca si tine. M-am dat la baietii din spate si pana la urma i-am mutat in prima banca.Am inceput sa vorbesc, dupa care sa deranjez orele la propriu si sa scad la invatatura.Anul asta nu mai stau in spate si am crescut iarasi.happy

Întrebări similare