Rezolva problema cat mai urgent.Cu cat timpul trece peste relatia voastra se va asterne doar praful.Si e pacat sa renunti la ceva fara lupta
Sincer asta inseamna ca nu iti este intr-adevar prietena. Orice prietene se mai cearta din cand in cand insa la un moment dat una din ele mai si cedeaza.
Daca tu chiar tii sa fiti impreuna ia-ti inima-n gura vezi sa n-o mesteci, si cereti scuze, acum mai ramane sa vezi daca vrea ea sa fizi impreuna din nou.
Nu sa te razbuni nu este deloc cea mai buna metoda incearca sa te intalnesti cu ea adica daca intamplator o vezi ca intra in magazin sau mai stiu eu unde du-te dupa ea intra in vorba cu ea si explica-i ca vreti sa va impacati sau daca nu sun-o si recunoaste ca iti pare rau si sigur te va ierta asta numai daca este o prietena foarte buna daca nu te va ierta inseamna ca nu a fost niciodata o prietena adevarata
1 luna jumate e prea mult. Fa-i in ciuda: fa-ti o prietena, iesi cu baieti, arata-i ca nu iti pasa, se va intoarce ea la tine. Sau daca tot o iubesti. roga-ti toti prietenii sa ii dea un mesaj pe telefon gen "Impaca-te cu (numeletau), merita. Te iubeste prea mult ca sa poata sa te uite". Cred ca ti-am fost de ajutor