| Kidu a întrebat:

Ajutati un om sarmanhee hee Imi place de un baiat de 2 ani[am vorbit pe messenger mult timp si m-am atasat foarte mult de el], si ne-am tot certat, si ne-am tot impacat, insa acum cred ca a fost definitiv si nu stiu ce sa mai fac sa-l uitsad, ca de impacat nici nu se pune problema:O il dispretuiesc si il plac in acelasi timpsigh
Multumeschappy

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Sper ca baiatul are mai mult de 2 ani...Sa inteleg ca iti place de 2 ani... Ce prietenie poate fi aceea pe mess? L-ai vazut vreodata? Incearca sa nu mai faci prietenii on line...nu sti cu cine stai de vorba...si incearca sa nu te mai indragostesti de cineva pe care nu cunosti personal... poate fi chiar periculos!
In cazul tau, daca v-ati certat de atatea ori...si tot de atatea ori v-ati impacat... e boala veche si nu are tratare! Asa ca lasa-l in pace... uita-l cunoscand alt baiat... dar de data aceasta cunoaste-l personal... face to face! Il vei uita definitiv cand te vei indragosti de un altul...pana atunci nu fa o tragedie din asta... distreaza-te cum poti mai bine cu prietenii...

11 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Intalniti-va fratilor... La unu dintre voi acasa cand sunteti singuri si uitati-va la Rat Race si vedeti ce iese!
N-are rost sa astepti sa se rezolve situatia de la sine! Ce-ai de pierdut doar?

| Kidu explică:

Cum sa ma duc eu la el acasa sau invers cand am doar 13 anilaughing
si in plus nu vreau sa ma impac cu el, m-a facut sa sufar de multe ori si nu mai vreausad

| Kidu explică:

Oricum multumesc mult de ajutorhappy

| Kidu explică:

Precizez ca il si cunoastem, adica am iesit afara mai multi copii, acum 2 ani, si de atunci il cunosc, si de atunci am tinut legatura cu el, pe mess...si nu, nu-l iubesc:O doar il plac big grin
mersi de sfaturihappy

| Kidu explică:

Sunt din botosani, mersi oricum de invitatielaughing

| buburuzzz a răspuns:

Incearca sa nu te mai gindesti atit de mult la el! ocupa-te cu alte lucruri si incearca din rasputeri sa inconjori tot ce e legat de persoana respectiva, sa stii ca merge!

| another_emo_girl a răspuns:

Eu cred ca ar fi bine sa fiti doar amici.Cand are nevoie de ceva sa il ajuti si invers.In felul asta amandoi o sa va simtiti mai bine, o sa vezi.

| mrproffesor a răspuns:

Asta inseamna ca intr-un fel ti-a fost special o sati treaca dupa un timp dar daca cearta nu a fost asa de mare mai dai o sansa

| Raul a răspuns:

Mda dragostea asta la 13 ani...si mai e si online...sad...iti sugerez sa iti zici in gand:,, ce nabia mai eu nici nu l-am intalnit! cine stie ce fel de om era si eu ii zic:te iubesc!,,...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce il dispretuiesti? Si de ce il placi? Pune totul in balanta si vezi ce iese. Daca-l placi mai mult decat il dispretuiesti, e cazul sa va intalniti si voi, sa va apropiati mai mult, dupa 2 ani de vb pe mess banuiesc ca v-ati plictisit, v-ati impotmolit, nu?

| blackjey a răspuns:

Esti din timisoara ca daca da poate ne intalnim la un film ceva