| gohsty a întrebat:

AJUTOOOOOOOOOOOOR!
Maine plec intr-o mini-tabara de weekend.Ce jocuri pot juca seara cu colega de camera?(suntem colege) si ce povesti de groaza >stiti?sicko atmosfera? fundaaaaa

4 răspunsuri:
| EmmyRock a răspuns:

Puteti sa va strangeti mai multi in camera voastra sau in alta camera puteti face teste de la reviste gen BRAVO, puteti juca carti pe porunci, puteti juca Remi, puteti sa va uitati pe Discovery la Fenomene stranii e cu fantome si incepe la ora 10 seara maine, puteti juca adevar si provocare... Sper ca te-am ajutat! big grin

| EmmyRock a răspuns:

Puteti sa va stranegti mai multi in camera voastra sau in alta camera, puteti sa va faceti teste din reviste gen BRAVO, va puteti uita la tv pe Discovery la ora 10 la Fenomene Stranii pentru ca e cu fantome, puteti juca carti pe porunci, puteti juca adevar si provocare sau poate una dintre voi isi ia leptopul la ea si aveti multe de facut. Sper ca te-am ajutat!big grin

| amdr001 a răspuns:

E foarte buna ideea persoanei care a raspuns inainte... dar faceti ce va vine... adica daca suntei asa mai mari cam peste clasa a 6a, mai chemati si niste COLEGI si jucati adevar sau provocare si e mai distractiv si cu baieti si nu neaparat numai voi doua; insa voi doua puteti sa faceti teste, sa aduci ceva foaie sau sa descarci bancuri de pe net, deci ceva distractivwinking distractie placuta, drum bun si sper sa fie de folos cateva ideiwinking

| rockelle75 a răspuns:

Buna.
Uite ceva infricosator care s-ar putea sa va dea ceva fiori.
Presupun ca stii legenda lu Bloody Mary, nu-i asa?
Uite ceva ce a speriat milioane de copii din toata lumea.
Se spune ca daca mergi in baie, la ora 12 noaptea, cu lumanarea aprinsa si cu lumina stinsa (poti fi doar tu, sau mai poate veni cineva cu tine) te vei roti in cerc de 3 ori si vei spune de 3 ori "Bloody Mary" si apoi te uiti in oglinda, vei vedea o silueta alba si apoi te vei trezi cu un cutit in spate. laughing
Nu stiu cat de adevarat e, nu am incercat, dar daca vreti sa va speriati va recomand asta.
Sper ca te-am ajutat,
Vik.